Cowboys & Aliens - Teaser Trailer



1873. Επικράτεια Αριζόνας. Ένας ξένος που δεν έχει μνήμη του παρελθόντος του, σκοντάφτει στη σκληρή και ερημωμένη πόλη της Absolution. Το μοναδικό στοιχείο της προϊστορίας του είναι ένας μυστηριώδες κρίκος που περιβάλλει τον έναν του καρπό. Αυτό που θα ανακαλύψει είναι ότι οι κάτοικοι της Absolution δεν είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι και πως κανείς δεν κάνει το οτιδήποτε εάν δεν έχει πρώτα διαταχθεί να το κάνει από τον συνταγματάρχη Dolarhyde. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια πόλη που ζει μέσα στο φόβο. Αλλά σύντομα όλοι θα διαπιστώσουν ότι ο φόβος μπορεί να προέλθει από κάτι τελείως άγνωστο όταν η Absolution αρχίσει να δέχεται επίθεση από ιπτάμενους επιδρομείς που πλησιάζουν με εκπληκτική ταχύτητα και εκτυφλωτικά φώτα με σκοπό να απαγάγουν τους αβοήθητους κατοίκους έναν προς έναν.

Τώρα, ο ξένος που απέρριψαν είναι η μοναδική τους ελπίδα για σωτηρία. Καθώς αρχίζει σιγά-σιγά να θυμάται ποιος είναι, συνειδητοποιεί ότι κρατά ένα μυστικό που θα μπορούσε να δώσει στην πόλη μια ευκαιρία να αντεπιτεθεί τους εξωγήινους εισβολείς. Με τη βοήθεια μιας ταξιδεύτριας, της Ella, καταφέρνει και συγκεντρώνει ένα απόσπασμα χωροφυλακής αποτελούμενο από πρώην αντιπάλους – απλούς κατοίκους, τον Dolarhyde και τους άντρες του, παράνομους και πολεμιστές Apache – ενωμένοι υπό το φόβο του αφανισμού, θα προετοιμαστούν για μια επική αναμέτρηση για την επιβίωση.



Εντάξει... καλό, αλλά δεν εντυπωσιάστηκα. Θα περιμένω να βγει το κανονικό trailer...

Πρωταγωνιστούν: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell, Paul Dano, Keith Carradine και Walton Goggins (α ρε Ηθοποιάρα!!!). Σκηνοθεσία: Jon Favreau.

Πρεμιέρα: 29 Ιουλίου 2011 (Αμερική)