Moon-Trailer

Breaking Bad - The Best New Series!

Το Breaking Bad είναι ίσως η καλύτερη "νέα" σειρά των τελευταίων 2 χρόνων. Άρχισε να προβάλλεται τον Ιανουάριο του 2008 αλλά εξαιτίας της απεργίας των σεναριογράφων ολοκλήρωσε την πρώτη του σεζόν με μόλις 7 επεισόδια. Βέβαια την τηλεοπτική χρονιά που μας πέρασε επέστρεψε σε καλύτερη φόρμα και μας έδωσε 13 καταπληκτικά επεισόδια.

Η υπόθεση έχει ως εξής:

Ένας καθηγητής χημείας, ο Walter White, ανακαλύπτει πως πάσχει από καρκίνο στους πνεύμονες και αισθάνεται άσχημα γιατί δεν θέλει να αφήσει την έγκυο γυναίκα του (Skyler) και τον γιο του (Walter Jr.) χωρίς οικονομική... ευμάρεια. βέβαια το πρόβλημα είναι πως δεν έχει πολύ χρόνο και γι' αυτό αποφασίζει να γίνει έμπορος ναρκωτικών παρασκευάζοντας ο ίδιος το εμπόρευμά του (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη) με τη βοήθεια ενός πρώην μαθητή του (Jesse Pinkman), ο οποίος είναι και χρήστης... Το νέο "καθαρό" προϊόν αρχίζει να κάνει πάταγο στην "αγορά" αλλά κάποιοι έμποροι ναρκωτικών έχουν την περιέργεια να γνωρίσουν τον... ανταγωνιστή τους. Ο Walter θα γνωρίσει ένα κόσμο που μέχρι πρότινος του ήταν τελείως άγνωστος και θα αναγκαστεί να ξεπεράσει διάφορα προβλήματα που στέκονται εμπόδιο στον στόχο του κι όλα αυτά προσπαθώντας ταυτόχρονα να μην ανακαλύψει τίποτα η γυναίκα του που έχει αρχίσει ήδη να έχει διάφορες υποψίες... Μια "μικρή" λεπτομέρεια: Ο άντρας της αδερφής της γυναίκας του (πως το λένε όλο αυτό με μια λέξη; :/) είναι αρχηγόπουλο της δίωξης ναρκωτικών και θέλει απεγνωσμένα να συλλάβει τον παρασκευαστή του νέου ναρκωτικού...

Το Breaking Bad ακροβατεί στον ηθικά (και όχι μόνο) επικίνδυνο-σκοτεινό κόσμο της εμπορίας ναρκωτικών ως μοναδική λύση ενός ετοιμοθάνατου, καθημερινού κατά τ' άλλα, ανθρώπου που προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει το ευ ζειν για την οικογένειά του... Ο πρωταγωνιστής, ο μοναδικός Bryan Cranston, κέρδισε δίκαια το βραβείο emmy στην κατηγορία καλύτερου ηθοποιού σε δραματική σειρά πέρυσι για την πρώτη σεζόν του BB κι επιστρέφει και φέτος στα EMMY για την διατήρηση του... "τίτλου" του. Η σειρά έχει επίσης άλλες 3 υποψηφιότητες μεταξύ των οποίων και για καλύτερη δραματική σειρά, αλλά και για Β' Ανδρικό ρόλο για τον εξίσου καταπληκτικό Aaron Paul που υποδύεται το δεξί χέρι του Walter, τον Jesse.

Season 1 Trailer:



ΥΓ: Άντε γιατί... "μερικοί-μερικοί" μόνο για Dexter και για Battlestar Galactica μιλάνε...!!! :P :/

Μας πιάσανε στα πράσα!!!









Tyson-Trailer



ΥΓ: Οι μαλακίες πληρώνονται...

Πρωινή Δουλειά Vol.2/3