Beasts of the Southern Wild - Trailer



Σε μια ξεχασμένη, γεμάτη προκλήσεις, βαλτώδη, παραποτάμια κοινότητα, η οποία είναι τελείως αποκομμένη από τον υπόλοιπο κόσμο εξαιτίας ενός εκτεταμένου αντιπλημμυρικού αναχώματος, ένα εξάχρονο κοριτσάκι βρίσκεται στο χείλος της ορφάνιας. Καταφέρνει και παίρνει θάρρος όμως χάρη στην παιδική αισιοδοξία της και την απέραντη φαντασία της. Πιστεύει ότι ο φυσικός κόσμος βρίσκεται σε ισορροπία με το σύμπαν μέχρι τη στιγμή που μια μανιώδης καταιγίδα αλλάζει την πραγματικότητά της. Απεγνωσμένη να επιδιορθώσει τη δομή του κόσμου της για να σώσει τον άρρωστο πατέρα της και το σπίτι της που βουλιάζει, η μικρή ηρωίδα θα πρέπει να μάθει να επιβιώνει από ασταμάτητες καταστροφές επικών διαστάσεων.

The Dark Knight Rises - Trailer2



Κάθε ήρωας έχει το προσωπικό του ταξίδι και κάθε ταξίδι έχει ένα τέλος. Ο Christopher Nolan επιστρέφει για να ολοκληρώσει την επική τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη που ξεκίνησε με το Batman Begins και που έφτασε στη στρατόσφαιρα με το The Dark Knight. Αυτή τη φορά ο Batman είναι κυνηγημένος από το νόμο - που έχει ως επικεφαλή τον φίλο του, Επίτροπο Gordon - για την δολοφονία του Harvey Dent. Τα προβλήματά του όμως δεν σταματούν εδώ! Ένας νέος εχθρός καταφθάνει στο Gotham City, ο Bane, ο οποίος έχει βάλει ως στόχο του την καταστροφή της πόλης και για να τον αντιμετωπίσει ο Batman θα πρέπει πρώτα να επουλώσει κάποιες παλιές πληγές, αλλά και να καταφέρει να τιθασεύσει την αινιγματική Selina Kyle προτού η πόλη του χαθεί για πάντα...

Prometheus - International Trailer



Ο σκηνοθέτης του Alien και του Blade Runner, Ridley Scott, επιστρέφει στο είδος που βοήθησε να καθοριστεί. Με την ταινία Prometheus δημιουργεί μια πρωτοποριακή μυθολογία, στην οποία μια ομάδα εξερευνητών του διαστήματος ανακαλύπτουν μια ένδειξη για την προέλευση της ανθρωπότητας στη Γη που θα τους οδηγήσει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις πιο σκοτεινές γωνιές του σύμπαντος. Εκεί θα πρέπει να δώσουν μια τρομαχτική μάχη για να διασώσουν το μέλλον της ανθρώπινης φυλής.