Doctor Who - Season 7 Trailer



Πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε το νέο trailer της 7ης σεζόν του Doctor Who κι έχει λίγο απ'όλα: Daleks (για την ακρίβεια πολλά Daleks - ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Daleks), εξωγήινα διαστημόπλοια, δεινόσαυρους μεσ'τα εξωγήινα διαστημόπλοια (!!!), cyborgs, μια Αιγύπτια (η Κλεοπάτρα πρέπει να'ναι λογικά), την times square, 1 μικρό ανατριχιαστικό weeping angel, σκηνικό άγριας δύσης, 2 πτεροδάκτυλους, 1 τρικεράτωπα, 1 μεγάλο ανατριχιαστικό weeping angel και φυσικά τον Rory, την Amy Pond, την River Song και τον Doctor Who!

Killing Them Softly - Trailer



Πρόκειται για τη νέα ταινία του Andrew Dominik, σκηνοθέτη των Chopper και The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (προσωπικά το 1ο μου άρεσε περισσότερο) και στο καστ βλέπουμε και τον James - Soprano - Gandolfini! Ελληνική πρεμιέρα: 20 Σεπτεμβρίου 2012.

Skyfall - International Trailer



Ο Daniel Craig επιστρέφει στο ρόλο του James Bond για την 23η περιπέτεια του μακροβιότερου κινηματογραφικού franchise στην ιστορία της 7ης τέχνης. Αυτή τη φορά η αφοσίωση του Bond στην M δοκιμάζεται όταν το παρελθόν της επιστρέφει για να την στοιχειώσει. Καθώς η MI6 δέχεται επίθεση, ο 007 πρέπει να εντοπίσει και να εξολοθρεύσει την απειλή χωρίς να υπολογίσει προσωπικό κόστος.

| teaser | imdb |