CineMonth - Summer Edition!



Ο τίτλος της ανάρτησης μπορεί να είναι CineMonth - Summer Edition, αλλά επειδή έχω να κάνω CineMonth απ΄τον Απρίλιο, περιέχει και ταινίες που είδα την άνοιξη και δυστυχώς δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες για τις περισσότερες από αυτές (οπότε δεν έγραψα πολλά)... Το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς δεν είδα πολλές ταινίες... επικεντρώθηκα περισσότερο στις σειρές (Sopranos, Deadwood, Oz, The Wire)... Ξεκινάμε λοιπόν:

The Hobbit Trilogy - Release Dates & Titles!



Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες εξόδου καθώς επίσης και οι επίσημοι τίτλοι των ταινιών της πολυαναμενόμενης τριλογίας κι έχουμε και λέμε:

1.The Hobbit: An Unexpected Journey: 13 Δεκεμβρίου 2012 (Ελλάδα).
2.The Hobbit: The Desolation of Smaug: 12 Δεκεμβρίου 2013 (Ελλάδα).
3.The Hobbit: There And Back Again: 17 Δεκεμβρίου 2014 (Αμερική).

Αρχικά το There And Back Again ήταν ο τίτλος της 2ης ταινίας, αλλά από τη στιγμή που αποφάσισαν να γυρίσουν 3 ταινίες, πήγε στην 3η ταινία... κι επέλεξαν το The Desolation of Smaug για το 1ο sequel της prequel τριλογίας... Πάντως σύμφωνα με την επικεφαλή της Warner Bros. για τη διεθνή διανομή των ταινιών, το There And Back Again Θα είναι ένα υπερθέαμα γεμάτο δράση... μια ταινία-γεγονός για τους fans σε όλο τον κόσμο, αλλά και μια συναισθηματική κατάληξη για την πολυαναμενόμενη τριλογία!