EMPIRE: 10 Actors & Directors Who Could Take Over Spider-Man


+ 10 Directors Who Could Take Over Spider-Man

ΥΓ: Άρχισαν τα όργανα... Ο συνδυασμός που προτιμώ είναι J.J.Abrams με Anton Yelchin πρωταγωνιστή.

Αφίσες: La Horde & Celda 211












Το ΚΕΛΙ 211 καλό φαίνεται (trailer)!!! Πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες (της Αθήνας δηλαδή) 21/1...

TotalFilm: 18 Fictional Movie Books!!!

Skynet Symphonic



Ας χορέψουμε λιγάκι!!!

TV Posters: Fringe & Human Target














Πολύ "cool" αυτό το Human Target και δεν μου αρέσει, αλλά η αφίσα του Fringe είναι εξαιρετική, πανέξυπνη και απολύτως πιστή στο πνεύμα της σειράς...

ΥΓ: Χθες είχε καινούριο επεισόδιο (στο Αμέρικα πάντα)...

Red Riding-Trailer



Το Red Riding είναι μια επική τριλογία βασισμένη στην αληθινή υπόθεση του Yorkshire Ripper, ο οποίος τρομοκρατούσε τη Νοτιοδυτική Αγγλία για πάνω από μία δεκαετία (από το 70 κάτι... μέχρι και αρχές του 80 περίπου)!!!

Αφίσες: Karate Kid, Red Riding & Dahmer vs Gacy!!!












Ελπίζω το Red Riding να αξίζει γιατί τα άλλα δύο... "κλάφτα Χαράλαμπε"!!! Από τη μία Karate Kid (reboot)!!! Γιατί;;; Κι έπρεπε ντε και καλά να βάλουν το γιόκα του Will Smith;!;!; Ελπίζω στην ταινία MacGyver να μη βάλουν τον ίδιο τον Will Smith (βασικά ας μη το γυρίσουν ποτέ)... Και από την άλλη έχουμε Dahmer vs Gacy!!! Τι άλλο θα σκεφτούν;!;!; Αλήθεια τι λέτε για Hitler vs Genghis Khan;

Chloe-International Red Band Trailer

SkyMovies: 25 Post-Apocalyptic Worlds

Kick-Ass Movie Preview



Μιας και πιάσαμε τους "super-ήρωες" σήμερα...

IGN's Ultimate Comics-to-Film Guide!!!


ΥΓ: Η φωτογραφία είναι υπερσύνδεσμος φυσικά...

Spider-Man 2: The Train Scene



Καιρό είχα να αναρτήσω κάποια σκηνή από ταινία και αφού το reboot του Spider-Man αποτελεί κινηματογραφική είδηση της ημέρας, ας θυμηθούμε λίγο την καλύτερη και πιο εντυπωσιακή σκηνή ολόκληρης της τριλογίας: Τη σκηνή του τραίνου από τη 2η και κατά την προσωπική μου άποψη, καλύτερη ταινία της σειράς.

ΥΓ: Η σκηνή είναι στα πορτογαλικά!!! :P

Spider-Man Completely Rebooted in 2012!!!


Τελικά δεν θα δούμε Spider-Man 4 μιας και η Sony Pictures είπε οριστικό αντίο στον Raimi και στον Macguire και σκοπεύει να ξαναπιάσει την ιστορία από την αρχή με τον μαθητή Peter Parker να τσιμπιέται από ραδιενεργή αράχνη!!! Ποιος ο λόγος να ξαναδούμε κάτι που το έχουμε δει ήδη;;; Κρίμα γιατί είχε ακουστεί το όνομα του John Malkovich για την 4η ταινία (είχε επιβεβαιωθεί απ΄τον ίδιο κιόλας!)... Πάντως το σενάριο είναι ήδη έτοιμο (!!!) και το συγκρίνουν με το Batman Begins... Αλήθεια, ταιριάζει πιστεύετε μια πιο σκοτεινή-"σοβαρή" ατμόσφαιρα στο σύμπαν των ταινιών του Spider-Man ή όχι; Εγώ λέω πως μπορεί και να ταιριάζει, αλλά είμαι αρνητικός στο να ξαναδούμε την ιστορία απ΄την αρχή μόλις 10 χρόνια απ΄την πρωτότυπη ταινία (βλ. 2002)!!!

| imdb |