Man of Steel - Trailer3 & Character Posters


Στο πάνθεον των υπερηρώων, ο Superman είναι ο πιο διάσημος χαρακτήρας όλων των εποχών. Ο Clark Kent (Henry Cavill) είναι ένας νεαρός δημοσιογράφος που αισθάνεται αποξενωμένος από τον κόσμο ενώ έχει δυνάμεις πέρα από τη φαντασία του. Μεταφερμένος πριν χρόνια στη Γη από τον Κρύπτον, έναν εξαιρετικά προηγμένο, μακρινό πλανήτη, ο Clark προβληματίζεται για τους λόγους που βρίσκεται εδώ… και καθώς ανατράφηκε με τις αξίες των θετών γονιών του, Martha (Diane Lane) και Jonathan Kent (Kevin Costner), ανακαλύπτει πως το να έχεις απίστευτες ικανότητες σημαίνει και να είσαι σε θέση να λαμβάνεις δύσκολες αποφάσεις. Τη στιγμή που ο κόσμος έχει ανάγκη από σταθερότητα, μια ακόμη μεγαλύτερη απειλή αναδύεται και ο Clark πρέπει να γίνει ένας άνθρωπος από ατσάλι για να προστατεύσει τους ανθρώπους που αγαπά και να λάμψει ως παγκόσμιος φάρος ελπίδας – ως υπεράνθρωπος!

The Lone Ranger - Trailer4


Από τον παραγωγό Jerry Bruckheimer και τον σκηνοθέτη Gore Verbinski, την κινηματογραφική ομάδα που μας έδωσε το μπλοκμπαστερικό franchise των Πειρατών της Καραϊβικής, έρχεται το The Lone Ranger, μια συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη δράση και χιούμορ. Ο ιθαγενής Αμερικάνος πολεμιστής Tonto (Johnny Depp) αφηγείται τις ανείπωτες ιστορίες που μεταμόρφωσαν τον John Reid (Armie Hammer), από άνθρωπο του νόμου, σε θρύλο της δικαιοσύνης και μας μεταφέρει σε μια Άγρια Δύση επικών εκπλήξεων και χιουμοριστικών προστριβών καθώς οι δύο απίθανοι ήρωες προσπαθούν να μάθουν να συνεργάζονται και να καταπολεμούν την απληστία και τη διαφθορά.

Byzantium - Trailer


Δύο μυστηριώδεις γυναίκες αναζητούν καταφύγιο σε ένα υποβαθμισμένο παραθαλάσσιο θέρετρο. Η Clara συναντά τον μοναχικό Noel, ο οποίος της παρέχει καταφύγιο στον εγκαταλελειμμένο ξενώνα του, γνωστό και ως Βυζάντιο (!!!). Η μαθήτρια Eleanor γίνεται φίλη με τον Frank και του αποκαλύπτει το θανατηφόρο μυστικό τους. Γεννήθηκαν πριν από 200 χρόνια και επιβιώνουν με ανθρώπινο αίμα. Καθώς η γνώση του μυστικού τους διαδίδεται, οι δύο γυναίκες θα αναγκαστούν να έρθουν αντιμέτωπες με το παρελθόν τους κι αυτό θα έχει θανάσιμες συνέπειες.

V/H/S/2 - Green & Red Band Trailers



Ψάχνοντας για έναν εξαφανισμένο φοιτητή, δύο ιδιωτικοί ερευνητές εισβάλουν στο εγκαταλελειμμένο σπίτι του και βρίσκουν άλλη μία συλλογή από μυστηριώδεις βιντεοκασέτες. Κατά την προβολή του φρικιαστικού περιεχομένου της κάθε κασέτας, συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν τρομακτικά κίνητρα πίσω από την εξαφάνιση του φοιτητή.