47 Ronin - Trailer & Character Posters


Όταν ένας ύπουλος πολέμαρχος σκοτώνει τον κύριό τους και εξορίζει το είδος τους, 47 απόβλητοι σαμουράι ορκίζονται να πάρουν εκδίκηση για να αποκαταστήσουν την τιμή της πατρίδας τους. Διωγμένοι απ'τα σπίτια τους και διασκορπισμένοι σε όλη τη γη, αυτή η ομάδα των Ronin, ζητά βοήθεια από τον Kai (Reeves), έναν σκλάβο που κάποτε απέρριψαν... Καθώς λοιπόν αγωνίζονται σε έναν άγριο κόσμο γεμάτο μυθικά τέρατα και μαγεία, αυτός ο περιθωριακός τυχοδιώκτης γίνεται το πιο θανατηφόρο όπλο τους και σταδιακά θα αρχίσει να μετατρέπεται στον ήρωα που θα εμπνεύσει αυτή τη μικρή ομάδα των ανταρτών να μείνει για πάντα στην αιωνιότητα.

Gravity - "Detached", "Drifting" & "I've Got You" Single-Take Trailers


Οι βραβευμένοι με όσκαρ, Sandra Bullock και George Clooney, πρωταγωνιστούν στο Gravity, ένα αγωνιώδες θρίλερ που θα μας μεταφέρει μέσα στο άπειρο του διαστήματος. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον υποψήφιο με όσκαρ, Alfonso Cuarón (Children of Men). Η Bullock υποδύεται την Ryan Stone, μια λαμπρή επιστήμονα που βρίσκεται στην πρώτη της διαστημική αποστολή, με τον βετεράνο αστροναύτη Matt Kowalsky (Clooney) να διοικεί στην τελευταία του πτήση πριν από τη συνταξιοδότηση. Όμως σε έναν φαινομενικά συνηθισμένο "περίπατο", το διαστημικό λεωφορείο καταστρέφεται, αφήνοντας τη Stone και τον Kowalsky εντελώς μόνους - δεμένους με τίποτα άλλο, παρά μόνο μεταξύ τους - και να περιστρέφονται στο αχανές σκοτάδι. Η εκκωφαντική σιωπή τους λέει ότι έχουν χάσει κάθε σύνδεση με τη Γη... και κάθε ευκαιρία διάσωσης. Καθώς ο τρόμος μετατρέπεται σε πανικό, κάθε ανάσα εξαντλεί όλο και περισσότερο το λιγοστό οξυγόνο που τους έχει απομείνει. Τελικά ο μοναδικός τρόπος επιστροφής ίσως είναι να πάνε ακόμη παραπέρα στην τρομακτική έκταση του διαστήματος...

Chuck Palahniuk Announces A Graphic Novel Sequel To Fight Club!!!


Πριν λίγες ημέρες, στο Comic-Con, ο συγγραφέας του Fight Club, Chuck Palahniuk, έσπασε τους δύο πρώτους κανόνες της "Λέσχης Πάλης" ρίχνοντας βόμβα μεγατόνων με τη μορφή δήλωσης: Προετοιμάζει λέει graphic novel sequel του βιβλίου που μας έδωσε την καλύτερη ταινία των τελευταίων 30και χρόνων (εννοείται πως είναι η καλύτερη ταινία των 90's και κινηματογραφική εμπειρία από τις λίγες)!!! Και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν περισσότερες από μία συνέχειες...!!!