Nip/Tuck: Season 6 Trailer



Αν είναι τόσο γαμάτη η σεζόν όσο είναι αυτό το trailer... θα είναι μία απ΄τις καλύτερες της σειράς (αν όχι η καλύτερη). Παίζει και το Rosάκι!!! Το Nip/Tuck επιστρέφει δυναμικά (φαινομενικά τουλάχιστον)!!!

MacDean!!!

Οι Προτεινόμενες Ταινίες Της Εβδομάδας 27/9-3/10

1. The Outsiders
Δευτέρα, 23:40-
ΒΟΥΛΗ
(Διάρκεια: 91', Λήξη: 1:15)
Σκηνοθεσία: Francis Ford Coppola

Οκλαχόμα, δεκαετία του '60. Δυο συμμορίες εφήβων, οι Greasers και οι Socs, με την προκάλυψη των ψευτο-ιδεολογικών διαφορών τους, υπερασπίζονται με πάθος τα "κεκτημένα" και αναπόφευκτα οδηγούνται σε μια καταστροφική πορεία με δραματικές συνέπειες... Πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που είδα την ταινία, αλλά σίγουρα αξίζει να τη δει κάποιος (αν και προτιμώ το Rumble Fish). Μεταξύ των διάσημων πρωταγωνιστών και ο πρόωρα χαμένος Patrick Swayze.

2. Aguirre, der Zorn Gottes
Πέμπτη, 23:40-ΒΟΥΛΗ

(Διάρκεια: 93', Λήξη: 1:15)

Σκηνοθεσία: Werner Herzog

1560, μετά την καταστροφή του πολιτισμού των Ίνκας ο παρανοϊκός κι αδίστακτος Aguirre, οδηγεί μια ομάδα Ισπανών κονκισταδόρες στο Περού με σκοπό να ανακαλύψουν το El Dorado, την μυθική Πόλη του Χρυσού, αλλά τελικά θα γνωρίσουν τους κινδύνους που κρύβει η ζούγκλα και κυρίως το ανθρώπινο μυαλό. Γυρισμένη κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες στις ζούγκλες της Νότιας Αμερικής και στις περουβιανές Άνδεις (σε συνάρτηση με την τρέλα του πρωταγωνιστή Klaus Kinski), η ταινία είναι πάνω απ'όλα ένα πεσιμιστικό σχόλιο για τη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης.

3. Devils on the Doorstep
Σάββατο, 24:00-ET1

(Διάρκεια 162', Λήξη: 3:00)

Σκηνοθεσία:
Wen Jiang

Χειμώνας 1944, στις αγροτικές περιοχές της Βόρειας Κίνας, ένας στρατάρχης αναγκάζει έναν αφελή χωρικό να αναλάβει την "κηδεμονία" δύο αιχμαλώτων πολέμου (ενός Ιάπωνα αξιωματικού και του μεταφραστή του) ώσπου να γυρίσει απ΄το μέτωπο της αντίστασης. Οι εβδομάδες όμως κυλούν και κανείς δεν εμφανίζεται να τους διεκδικήσει οπότε μένει στους χωρικούς να αποφασίσουν για τη μοίρα των αιχμαλώτων... Πρόκειται για αντιπολεμική μαύρη κωμωδία που μας παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο την ανθρώπινη κτηνωδία σε συνθήκες πολέμου και εξαθλίωσης.

Worldwide Dancing Matt!!!



Που δεν έχει χορέψει;;;