Blade Runner-Like Tears in The Rain

The Imaginarium of Doctor Parnassus-Poster

The House of the Devil-Trailer



Δεν υπάρχει περίπτωση να μη δω thriller με τον Manhunter Tom Noonan...

One Flew Over The House's Nest!!!



Δεν έχω δει ούτε μισό επεισόδιο απ΄τις προηγούμενες σεζόν και ξαφνικά αποφάσισα να δω τη διπλή πρεμιέρα της 6ης!!! Πριν από ένα μήνα περίπου είδα το teaser και μου θύμισε, έστω και αμυδρά, τη Φωλιά του Κούκου... οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην το δω. Κι ευτυχώς που το είδα:

Αρχικώς βλέπουμε έναν τελείως τσακισμένο μίζερο άνθρωπο να προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει άνω-κάτω ένα ολόκληρο ψυχιατρικό ίδρυμα έτσι ώστε να τον αφήσουν ελεύθερο (μπορεί να πήγε εθελοντικά, αλλά για "κακή" του τύχη ο διευθυντής δεν του δίνει την άδεια να φύγει και να συνεχίσει να εκτελεί χρέη γιατρού)... παρενοχλεί όλους τους υπόλοιπους ασθενείς και δεν χάνει ευκαιρία να κοντραριστεί με τους γιατρούς, αλλά στο τέλος κάθε του προσπάθεια πέφτει στο κενό. Στη συνέχεια προσπαθεί να τους κοροϊδέψει όλους, αλλά δυστυχώς γι'αυτόν... ο διευθυντής είναι εξίσου ευφυής (αν όχι και περισσότερο), οπότε δεν του αφήνει άλλη επιλογή απ΄το να συμβιβαστεί και να δεχτεί τη βοήθεια που του προσφέρει το ίδρυμα. Τελικά ο House αναγκάζεται, κατά κάποιο τρόπο, να έρθει αντιμέτωπος με το μοναδικό πράγμα που στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία που επιθυμεί να βρει... και αυτό το εμπόδιο δεν είναι άλλο απ΄τον ίδιο του τον πικρόχολο χαρακτήρα που δεν τον αφήνει να πλησιάσει και να δείξει εμπιστοσύνη σε άλλους ανθρώπους.

Οι ερμηνείες εννοείται πως ήταν επιπέδου και όχι της πλάκας, αλλά περισσότερο εντύπωση μου έκαναν οι "δεύτερες" ερμηνείες και όχι τόσο του έτσι κι αλλιώς πολύ καλού πρωταγωνιστή... Όλοι οι ηθοποιοί που ερμήνευσαν τους ασθενείς ήταν καταπληκτικοί, όπως ήταν και ο ηθοποιός που έπαιξε το διευθυντή.

Το διπλό επεισόδιο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σαν μια καλοφτιαγμένη τηλεταινία με εξαιρετικό σενάριο. Περίμενα να είναι περισσότερο δραματικό-καταθλιπτικό, αλλά έχει αρκετές χιουμοριστικές στιγμές (τραγελαφικές ουσιαστικά) και στην τελική σε αφήνει με μια απροσδιόριστη αισιοδοξία, αλλά και απορία για το μέλλον του χαρακτήρα... Και μετά τι;;; Σίγουρα θα δω και το τρίτο επεισόδιο από περιέργεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα δω ολόκληρη τη σεζόν (που μπορεί να είναι και η τελευταία της σειράς). Πάντως αρκετοί fans απογοητεύτηκαν πολύ απ΄την κατάληξη της πρεμιέρας (εν μέρη τους καταλαβαίνω) και κάποιοι λένε πως γι'αυτούς η σειρά τέλειωσε. Πραγματικά, το τέλος του επεισοδίου θα μπορούσε να είναι και οριστικό...

House: "They didn’t break me, I am broken".

Nip/Tuck-Posters














Dramatic Chipmunk original version, Kill Bill version & Lost version!!!





Αφίσες: The Fourth Kind, Dread, The Yes Men... & Ninja Assassin