Οι 4 Πολυαναμενόμενες Νέες Σειρές της Σεζόν!!!


1.
FLASH FORWARD


Από τις 4 νέες σειρές, αυτή είναι με διαφορά η πιο πολυαναμενόμενη. Η υπόθεση έχει ως εξής:

Άλλη μία συνηθισμένη μέρα ξεκινά και ξαφνικά ολόκληρη η ανθρωπότητα, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, χάνει τις αισθήσεις της για 2 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα και κάθε ένας άνθρωπος ξεχωριστά, βλέπει το μέλλον του... 6 μήνες μετά!!! Μόλις η ανθρωπότητα συνέρχεται και αποκτούν ξανά τις αισθήσεις τους όλοι όσοι επέζησαν απ΄το γεγονός... προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς έγινε και για ποιο λόγο. Το μέλλον που είδαν οι περισσότεροι μοιάζει τελείως ξένο και χαοτικό σε σχέση με την μέχρι τώρα ζωή τους. Θα βγει άραγε αληθινό; Αυτό θα το μάθουμε στο τέλος της πρώτης σεζόν.

Το Flash Forward είναι η σειρά που το ABC προορίζει ως διάδοχο του Lost και όντως έχουν κάποια κοινά σημεία. Μαζί με τον Joseph Fiennes πρωταγωνιστεί και η Sonya Walger (η Penny του Lost) και πρόσφατα στο cast προστέθηκε και ο Dominic Monaghan (βλ. Charlie). Επίσης, ένα πολύ σημαντικό μέρος της πλοκής των 2 σειρών έχει να κάνει με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.



ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 24/9/2009

ΥΓ: Αν καταφέρει να είναι έστω και κατά το ήμισυ σαν το Lost (δεν λέω να το αντιγράψει, σαν ποιότητα εννοώ), θα είναι τέλειο.

SkyMovies: 50 Movie Money Shots!!!

Short Film: The World Builder



Ένας άντρας, χρησιμοποιώντας ολογραφικά εργαλεία, δημιουργεί έναν ολόκληρο κόσμο από το μηδέν για τη γυναίκα της ζωής του!!! Αυτή η βραβευμένη μικρού μήκους ταινία γυρίστηκε σε μόλις μία μέρα, αλλά χρειάστηκαν δύο ολόκληρα χρόνια για την ολοκλήρωσή της και αξίζει πραγματικά να τη δείτε γιατί είναι απλά αριστουργηματική.

SkyMovies: The 50 Most Controversial Films!!!