10 New TV Series For The Next Season!!!



Ακόμα δεν τελείωσαν οι Υπερσειράρες... και ήδη άρχισαν να διαφημίζονται οι νέες σειρές της επόμενης σεζόν!!! Σειρές σαν το 24 και το LOST δεν πρόκειται να ξαναβγούν ΠΟΤΕ, αλλά τέλος πάντων... θα δώσω μια ευκαιρία στις εξής:

10. Chace



Η υπόθεση είναι απλή: Μια ομάδα αστυνομικών καταδιώκει τους πιο επικίνδυνους φυγάδες της Αμερικής. Πάντως η νέα σειρά του μεγαλοπαραγωγού Jerry Bruckheimer φαίνεται αρκετά σοβαρή!



Κανάλι: NBC

9. Undercovers



Ο Κύριος και η Κυρία Smith σε άλλο χρώμα!!! Αν δεν ήταν του Abrams (είναι ο πρώτος πιλότος που σκηνοθετεί από τον πιλότο του LOST!) δεν θα του έδινα καμία ευκαιρία... Τουλάχιστον φαίνεται να έχει πλάκα!



Κανάλι: NBC

8. The Cape



Ο Vince Faraday είναι ο μοναδικός αδιάφθορος αστυνομικός (ουάου!!!) και για αυτό τον παγιδεύουν φορτώνοντάς του μια σειρά από φόνους... Μετά από μια καταδίωξη που καταλήγει σε μια τρομερή έκρηξη, ο Vince καταφέρνει τελευταία στιγμή να σωθεί, αλλά όλοι τον θεωρούν νεκρό. Αποφασίζει να κρυφτεί και να μην επιστρέψει στη γυναίκα του και στο παιδί του μέχρις ότου καθαρίσει το Palm City από όλα τα αποβράσματα! Ο Faraday (!!!) γίνεται ο "The Cape", ο αγαπημένος σούπερ-ήρωας του γιου του και παίρνει το νόμο στα χέρια του (και πάλι ουάου)!

Ναι, ξέρω... αλλά θα του δώσω μια ευκαιρία κι αν είναι αρκετά "σοβαρό" (αν δεν είναι γελοίο εννοώ), θα το συνεχίσω...



Κανάλι: NBC

7. Nikita



Remake σειράς του 90 (1997-2001 για την ακρίβεια) η οποία βασίστηκε στην ομώνυμη ταινία του Luc Besson. Δεν έχω δει κανένα από τα δύο (από τη σειρά πρέπει να έχω δει τυχαία 2-3 επεισόδια, αλλά κανένα ολόκληρο). Η νέα πρωταγωνίστρια, Maggie Q, ο λόγος που θα το δω...



Κανάλι: CW

6. Blue Bloods



Αστυνομικό δράμα για μια οικογένεια που εδώ και τρεις γενεές έχει ριζώσει στους κόλπους της αστυνομίας. Sopranos, αλλά από την πλευρά του νόμου με άλλα λόγια. Πρωταγωνιστεί ο Tom-Magnum-Selleck!!!



Κανάλι: CBS

5. Hawaii Five-0



Άλλο ένα remake... Το Hawaii Five-O το είχα ξεγραμμένο γιατί ποτέ δεν είδα την πρωτότυπη σειρά και γενικά δεν μου έκανε καμία αίσθηση να το δω... μέχρι που είδα το καταραμένο preview όμως:



Κανάλι: CBS

4. No Ordinary Family



Η υπόθεση: Μια οικογένεια ανακαλύπτει πως έχει super δυνάμεις... Αυτό (αυτό ξέρω εγώ ως κεντρική ιδέα δηλαδή). Κάτι ανάμεσα σε Heroes (τι καλά που κόπηκε!) και The Incredibles το κόβω, αλλά με ακόμα τελειότερα εφέ... Ο κυριότερος λόγος που το έχω στη 2η θέση είναι η Ηθοποιάρα που θα πρωταγωνιστεί ως super-πάτερ φαμίλιας... Στο πλευρό του μοναδικού Chiklis θα δούμε και την Julie Benz στο ρόλο της super-μαμάς.



Κανάλι: ABC

3. The Event



"an emotional, high-octane conspiracy thriller" (μωρ'τι μας λες) !!! Ο Sean Walker είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος που αρχίζει να ερευνά την μυστηριώδη εξαφάνιση της αρραβωνιαστικιάς του, αλλά ταυτόχρονα χωρίς να το ξέρει, αρχίζει να αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ιστορία της Αμερικής! Μάλιστα πρόκειται για ένα μυστικό που είναι ικανό να αλλάξει το μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας! Αυτή η σειρά προσπαθεί να γίνει το νέο LOST και το νέο 24 μαζί και θα φάει τα μούτρα της σαν το FlashForward στο τέλος... Τουλάχιστον φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον (όπως φαινόταν και το FlashForward)... Μάλιστα ένας από τους παραγωγούς του ήταν παραγωγός και στο 24 (βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να πλησιάσει έστω και λίγο την Υπερσειρά).



Κανάλι: NBC

2. Boardwalk Empire



ΚΛΙΚ!!!

Κανάλι: HBO

1. Terra Nova



Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

An epic family adventure 85 million years in the making, is the new event drama slated for midseason from executive producers Steven Spielberg (Jurassic Park, The Pacific), Peter Chernin, Brannon Braga (24, Star Trek: Enterprise) and David Fury (24, LOST). The action-adventure series follows an ordinary family on an extraordinary journey back in time to prehistoric Earth as a part of a massive expedition to save the human race.

Άρα έχουμε Spielberg, μελλοντική Γη (2149), ταξίδι στο χρόνο, δεινόσαυρους... ΤΕΛΕΙΑ!!! :p Κάτι σαν Avatar, Jurassic Park και Land of The Lost αν το κάνουν... θα είναι πολύ γαμάτο!!! Πάντως επειδή θα είναι υπερπαραγωγή... μάλλον θα είναι μίνι-σειρά (νομίζω πως πριν λίγο καιρό κάπου είχα διαβάσει για 13 επεισόδια)... Επίσημη ημερομηνία προβολής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα (για αρχές του 2011 λένε, αλλά σιγά μην προλάβουν-γυρίσματα δεν έχουν αρχίσει ακόμα-ούτε ηθοποιούς δεν έχουν βρει καλά-καλά)... Όποτε θα΄ναι έτοιμο βασικά όπως λέει και το /Film...

Κανάλι: FOX

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Terra Nova... εδώ.

UPDATE1: Τελικά το Terra Nova θα το δούμε του χρόνου (φθινόπωρο 2011 - μόνο τα 2 πρώτα θα δούμε μέσα στην προσεχή άνοιξη)!!!

UPDATE2: Το Walking Dead απλά το είχα ξεχάσει όταν έκανα την ανάρτηση!!!