Steven Spielberg's Terra Nova - TV News!!!



- Η sci-fi δεινοσαυρική σειρά του FOX (με παραγωγό τον Spielberg) θα έχει διπλή πρεμιέρα και θα πραγματοποιηθεί στις 23 & 24 Μαΐου.

- Τα υπόλοιπα επεισόδια θα τα δούμε κάποια στιγμή μέσα στο προσεχές φθινόπωρο (απλά για να μας ανοίξουν την όρεξη θα μας δείξουν τα 2 πρώτα την άνοιξη:p)

- Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 13 επεισόδια (ελπίζω να δούμε και δεύτερη).

- Οι δημιουργοί της σειράς περιγράφουν το Terra Nova ως τρομαχτική περιπέτεια, αλλά όχι "τρομαχτική-τρομαχτική"... Επίσης υπόσχονται πως θα υπάρχουν δεινόσαυροι που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα!

- Μετά από πολύμηνες έρευνες κατάφεραν να δημιουργήσουν με λεπτομέρεια δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους: τη Γη του μέλλοντος (2149) και του παρελθόντος (85 εκατομμύρια χρόνια πίσω στην Κρητιδική περίοδο - τότε που στον πλανήτη περπατούσαν ακόμα οι δεινόσαυροι)...

- Ο Stephen Lang - ο κακός του Avatar - για το ρόλο του στη σειρά: "He’s a very rich character, a mysterious character. He’s the first to come through that time hole". Φυσικά και στο Terra Nova θα υποδύεται τον "κακό".

- Ο Spielberg συμμετείχε και συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία της σειράς. Από το casting ως τα εφέ... ο λόγος του είναι καθοριστικός για το τελικό αποτέλεσμα. Όπως λένε και οι παραγωγοί: "We wait for his feedback on all aspects of the show". Με λίγα λόγια θα είναι μια σειρά που θα φέρει την υπογραφή του και σίγουρα ο Spielberg δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

- Μπορεί να είναι μια σειρά με δεινόσαυρους αλλά το βασικό της ερώτημα είναι βαθιά ανθρωποκεντρικό: Αν μας δινόταν μια δεύτερη ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, θα κάναμε πάλι τα ίδια λάθη από την αρχή; (απάντηση: ΝΑΙ!) Στη σειρά, σε 100 χρόνια από τώρα ο πλανήτης βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και η ανθρωπότητα απειλείται με πλήρη αφανισμό. Κάποιοι θα ταξιδέψουν στο παρελθόν για να αποικίσουν τον πλανήτη από την αρχή έτσι ώστε να δοθεί μια 2η ευκαιρία στο είδος μας... Όπως προσθέτει και ο παραγωγός Brannon Braga: "It is about a second chance for Earth, but Earth can only be saved if people can restore themselves and not bring with them the baggage they left behind". Θα τα καταφέρουν άραγε; (απάντηση: ΟΧΙ! Ελπίζω δηλαδή... :p)

- Και φυσικά στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται μια οικογένεια (οι Shannons) που προσπαθεί να επιβιώσει σ'αυτόν τον αφιλόξενο δεινοσαυρικό κόσμο. Ναι, καλά το κατάλαβες... είναι το "Jurassic Park: The Series"!

- Δεν θα έχει καμία σχέση με το επίσης "εξωτικό" LOST. Θα είναι μια σειρά ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

- Μεταξύ των παραγωγών της σειράς συναντάμε και τα ονόματα Brannon Braga και Jon Cassar. Και οι 2 ήταν βασικοί συντελεστές στο 24. Με λίγα λόγια το Terra Nova θα γαμ... και θα δέρνει. ;)


- Πρόκειται φυσικά για την πιο ακριβή παραγωγή της 20th Century Fox Television.

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! :p