Trailers: Conan the Barbarian, Green Lantern & Martha Marcy May Marlene



Ένα ταξίδι αναζήτησης που ξεκινά ως προσωπική βεντέτα για τον άγριο Κιμμέριο πολεμιστή, σύντομα θα μετατραπεί σε μια επική μάχη ενάντια σε ογκώδεις αντιπάλους, φρικιαστικά τέρατα και σε αντίξοες συνθήκες, καθώς ο Conan συνειδητοποιεί πως είναι η μοναδική ελπίδα για τη διάσωση των μεγάλων εθνών της Ιβηρικής χερσονήσου από την κυριαρχία του κακού!



Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε το trailer...

Σκηνοθεσία: Marcus Nispel.
Πρωταγωνιστούν: Jason Momoa, Stephen Lang, Rose McGowan και ο Ron Perlman.
Πρεμιέρα: 19 Αυγούστου 2011 (Αμερική)





Σε ένα σύμπαν τόσο αχανές όσο και μυστηριώδες, μια μικρή αλλά ισχυρή δύναμη έχει υπάρξει για αιώνες. Προστάτες της ειρήνης και της δικαιοσύνης, είναι γνωστοί ως the Green Lantern Corps. Μια αδελφότητα πολεμιστών ορκισμένοι να τηρούν τη διαγαλαξιακή τάξη και κάθε ένας Green Lantern φορά ένα δαχτυλίδι που του παρέχει υπερδυνάμεις. Όταν όμως ένας νέος εχθρός που ονομάζεται Parallax απειλεί να καταστρέψει την ισορροπία των συμπαντικών δυνάμεων, η μοίρα τους και η μοίρα της Γης βρίσκονται στα χέρια του νεοσύλλεκτού τους, του πρώτου ανθρώπου που έχει επιλεγεί ποτέ: του Hal Jordan (Ryan Reynolds)! Ο Hal είναι ένας ταλαντούχος, αλλά αναιδής πιλότος δοκιμών και οι Green Lanterns έχουν ελάχιστο σεβασμό για τους ανθρώπους. Γι’αυτούς είναι ένα είδος που ποτέ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις άπειρες δυνάμεις του δακτυλιδιού. Ο Hal όμως είναι το κομμάτι που έλλειπε από το παζλ και μαζί με την αποφασιστικότητα και τη θέλησή του, έχει ένα χαρακτηριστικό που κανένα άλλο μέλος των Green Lanterns δεν είχε ποτέ: την ανθρωπιά. Αν με την ενθάρρυνση της πιλότου και παιδικού του έρωτα, Carol Ferris (Blake Lively), ο Hal καταφέρει γρήγορα να κυριαρχήσει τις νέες του δυνάμεις και να βρει το κουράγιο να ξεπεράσει τους φόβους του, μπορεί να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο το κλειδί για να νικηθεί ο Parallax... αλλά και ότι είναι ο σπουδαιότερος Green Lantern όλων των εποχών (ΦΑΚ ΓΕΑ!!!:p).



Σκηνοθεσία: Martin Campbell.
Πρωταγωνιστούν: Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong και ο Tim Robbins.
Πρεμιέρα: 17 Ιουνίου 2011 (Αμερική)





Μια ψυχικά άρρωστη νεαρή γυναίκα, στοιχειωμένη από οδυνηρές αναμνήσεις και συνεχώς αυξανόμενη παράνοια, αγωνίζεται να επανενωθεί με την οικογένειά της μετά τη φυγή της από μια θρησκευτική αίρεση. Το Marcy May Marlene είναι ένα έντονο και αξέχαστο σκηνοθετικό ντεμπούτο με πρωταγωνίστρια την εξαιρετική Elizabeth Olsen που δίνει μία από τις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς! Πρόκειται για μία από τις ταινίες που ξεχώρισαν στο πρόσφατο Φεστιβάλ του Sundance – όπου κέρδισε και βραβείο Σκηνοθεσίας - κι απ'όσο μπορεί να κρίνει κάποιος μια ταινία απ΄το trailer... ΔΙΚΑΙΑ ξεχώρισε!



Μετά από αυτό το trailer, μπαίνει στη λίστα με τις πολυ-αναμενόμενες ("σοβαρές") ταινίες της χρονιάς (μαζί με The Tree of Life, Melancholia, The Girl With The Dragon Tattoo, Sleeping Beauty και Another Earth)!

Σκηνοθεσία: Sean Durkin.
Πρωταγωνιστούν: Elizabeth Olsen, John Hawkes, Sarah Paulson και ο Brady Corbet.
Πρεμιέρα: 10 Ιουλίου 2011 (Αμερική)