Breaking Bad - Final Episodes Titles & Promotional Photos



Μπορεί τα 8 πρώτα επεισόδια της 5ης σεζόν να μη μου άρεσαν ιδιαίτερα (για τα δεδομένα της σειράς μιλάμε πάντα) και να την κατέταξα μόλις στην 3η θέση στο αφιέρωμα με τις 12 αγαπημένες μου σειρές του 2012, αλλά εύχομαι κι ελπίζω πραγματικά να μας δώσει ένα απ΄τα καλύτερα και πιο αξιομνημόνευτα φινάλε που μας έχει δώσει ποτέ σειρά. Το αξίζει πραγματικά.



Το πότε επιστρέφει το ξέρουμε... όπως ξέρουμε και το ότι πρόκειται για την πιο πολυαναμενόμενη από τις πολυαναμενόμενες σειρές του καλοκαιριού (και ολόκληρης της σεζόν)... Επίσης είδαμε και την 1η επίσημη αφίσα των τελευταίων 8 επεισοδίων... Αυτό που δεν ξέραμε μέχρι πριν λίγες ημέρες όμως, ήταν οι τίτλοι αυτών των επεισοδίων...



Έχουμε και λέμε (τα διαβάζετε με δική σας ευθύνη - όποιος δεν γουστάρει να ξέρει τίποτα, απλά δεν διαβάζει): Episode 5x09 - 'Blood Money', Episode 5x10 - 'Buried', Episode 5x11 - 'Confessions', Episode 5x12 - 'Rabid Dog', Episode 5x13 - 'To'hajiilee', Episode 5x14 - 'Ozymandias', Episode 5x15 - 'Granite State', Episode 5x16 - 'Felina'!



Για τον τίτλο του series finale έκανα ολόκληρη έρευνα (απλά το έψαξα στο google translate)... και ανακάλυψα πως είναι ισπανική λέξη... Και προϊδεάζει για το φινάλε (εκτός κι αν η χρήση της λέξης δεν έχει μεταφορική σημασία, αλλά κυριολεκτική - όλα είναι πιθανά στο Breaking Bad)...!!!



Στο spoilertv.co.uk θα βρείτε και τις υπόλοιπες promotional photos των τελευταίων επεισοδίων της σειράς... και στο denofgeek.com θα βρείτε και τις περιλήψεις τους (είναι πολύ γενικές και λίγο πολύ αναφέρουν πράγματα που τα περιμένουμε απ΄την τελευταία σεζόν - δεν τις θεωρώ spoiler, αλλά όποιος δεν θέλει να ξέρει τίποτα, προφανώς δεν τις διαβάζει ούτε αυτές)!



Υ.Γ. δεν τις έβαλα τυχαία μ'αυτή τη σειρά τις φωτογραφίες που επέλεξα για το ποστ... :P

| Season 5.1 Finale | Top 12 Favorite TV Series of 2012 | Emmy 2013 - Nominations |