Movie Trailers Room 14: Blinky™, Blubberella, Aftershock



Πρόκειται για την ιστορία ενός αγοριού και του ρομπότ του, αλλά όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας... ο μεταλλικός φίλος του δεν τον βλέπει με καλό μάτι τον μικρό! Όπως και να το κάνουμε το κλοουνίστικο-σαρδόνιο χαμόγελό του και το παγωμένο απλανές βλέμμα του μόνο για κάτι καλό δεν προϊδεάζουν... Βέβαια το tagline μας "καθησυχάζει" (που λέει ο λόγος): "Soon every house will have a robot helper. Don’t worry, your kids are perfectly safe":

Δύο μικρές παρατηρήσεις: 1) Στο ρόλο του μικρού που τον έβαλε στο μάτι το παλιορομπότ του, ο πιτσιρικάς του Where the Wild Things! 2) Ο αρχικός τίτλος της ταινίας ήταν Bad Robot, αλλά τον άλλαξαν γιατί ήταν ήδη πιασμένος απ΄τον J.J.Abrams (βλ. εταιρεία παραγωγής)... Πάντως πρόλαβαν να δώσουν στη δημοσιότητα ένα teaser poster:



Το tagline τα λέει όλα: "The first female fat superhero ... She will kick major ass - with her majorass ... All the BLOODRAYNE fans will love that movie!"... (μιλάμε θα ξετρελαθούν ΟΛΟΙ οι "BLOODRAYNE fans"... xD - Αλήθεια υπάρχουν; Κι αν ναι, πόσοι είναι; Πάνω από 4-5 ξέρω γω; :p) Πάντως ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Blubberella δεν έχει καμία σχέση με την Barbarella (όχι, οφείλω να το διευκρινίσω για να μην τις μπερδέψει κανένας αστοιχείωτος). Είναι μισή βαμπίρ, μισή άνθρωπος και είναι λίγο παραπάνω γεματούλα. Όμως η Blubberella δεν πτοείται... είναι αποφασισμένη να σκοτώσει και τους τελευταίους Ναζί που γλίτωσαν απ΄τους Άδοξους Μπάστερδους:



Άλλες δύο μικρές παρατηρήσεις: 1) Στο imdb πρόσεξα πως η πρωταγωνίστρια Lindsay Hollister δεν έχει αφήσει σειρά για σειρά... Στο βιογραφικό της - μεταξύ άλλων - έχει και τις εξής: ER, Desperate Housewives, CSI: NY, Nip/Tuck, The Shield...!!! 2) Ο Βoll πρέπει να χρωστά πολλά λεφτά. Δεν εξηγείται διαφορετικά πως αυτή είναι η τρίτη του συνεχόμενη ταινία με Ναζί!... Μέσα στο 2010 γύρισε και τα Bloodrayne: The Third Reich και Auschwitz (λογικά σε όλες θα χρησιμοποίησε τα ίδια σκηνικά και τα ίδια κοστούμια - Α ρε δάσκαλε Ed Wood:p)... Ότι και να λέμε όμως τώρα... ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες όλων των εποχών ξαναχτυπά! Ω μεγάλε Uwe Boll, από τη χαρά μου θέλω να σφάξω γλάρο προς τιμήν σου και να πιω και σήμερα άλλα 5 λίτρα αψέντι (τς, νταξ τώρα... Β)).



Tangshan, 1976. Μετά από έναν από τους πλέον καταστροφικούς σεισμούς των τελευταίων δεκαετιών, τα 7χρονα δίδυμα μιας οικογένειας – ένα αγόρι κι ένα κορίτσι - βρίσκονται θαμμένα κάτω από τα ερείπια του σπιτιού τους. Η ομάδα διάσωσης εξηγεί στη μητέρα τους, Li Yuanni, πως η απελευθέρωση του ενός παιδιού θα έχει σχεδόν σίγουρα ως αποτέλεσμα το θάνατο του άλλου. Αναγκασμένη να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της, η μητέρα επιλέγει τελικά να σώσει το γιο της:


Δύο τελευταίες παρατηρήσεις: 1) Στο επίσημο site της ταινίας διάβασα την περίληψη, αλλά αναφέρει αρκετές σημαντικές λεπτομέρειες και θεωρώ πως είναι καλύτερα να το δει κάποιος χωρίς να γνωρίζει ολόκληρη την ιστορία (αυτό που έγραψα εγώ είναι μόλις η αρχή!)... Πάντως έχει πολύ ενδιαφέρον! 2) Αυτή είναι η επίσημη οσκαρική πρόταση της Κίνας και κάπου διάβασα πως είναι η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στα κινηματογραφικά χρονικά της χώρας (το κινέζικο AVATAR με λίγα λόγια:p - Ώπα, μόλις μου ήρθε αναλαμπή: Γιατί στις παγκοσμίως πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών δεν βλέπουμε και κινέζικες ή και ινδικές παραγωγές; Τυχαίο; Νομίζω πως μόλις ανακάλυψα ολόκληρη χολιγουντιανή συνωμοσία:p)...

| imdb |