博客-愚蠢 游 戏 来 打发时间



Τις τελευταίες μέρες/εβδομάδες/μήνες/χρόνια/δεν-ξέρω κυκλοφορεί ένα "διασκεδαστικό" μπλογκοπαίχνιδο (ΟΥΑΟΥ!!!). Οι κανόνες του είναι οι εξής (επειδή είναι δυσνόητοι ελπίζω να δώσετε λίγο βάση:p):

Α. Για αρχή κάνεις απλή αναφορά (αντί για μήνυση ξέρω γω) στον/ους αλήτη/ες που τόλμησε/αν να σε διαταράξει/ουν από το στάδιο της απόλυτης νιρβάνας στο οποίο είχες περιέλθει...

Στην περίπτωσή μου ήταν ΑΥΤΟΣ!!! :@ :S :p

Β. Στη συνέχεια γράφεις 10 παπαριές που αγαπάς (αλήθεια/ψέματα δεν υπάρχει διευκρίνιση-ότι γουστάρεις μάλλον):

1. Την υγεία και την ζωή (καλή είναι μωρέ, αλλά και υπερτιμημένη:p)

2. Την δυσεύρετη δημοκρατία και την εξίσου δυσεύρετη δικαιοσύνη (σε έναν πραγματικά δίκαιο κόσμο η Μονικάρα θα ήταν παντρεμένη με μένα και όχι με τον μαχλέπα τον Κασέλ:p).

3. Την έμπρακτη καλοσύνη (μην την μπερδεύετε με υποκριτική ευγένεια και γλειψίματα, για παροχή βοήθειας μιλάω - άλλωστε τα έργα μετράνε περισσότερο από τα λόγια)

4. Την καλοπροαίρετη ειλικρίνεια που σκοπό έχει να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και όχι να σου γαμήσει τελείως την ψυχολογία με την κακία της.

5. Την Απόλυτη-Υπέρτατη Υπερσειρά (24άρα για πάντα λέμε:p) και γενικότερα τις αμερικάνικες σειρές (τις 5 πρώτες σεζόν του Lost, όλες του The Shield, τις 4-5 πρώτες των X-Files, Twilight Zone, Breaking Bad, Fringe, Simpsons, South Park κλπ-κλπ…)

6. Τις ταινίες (δεν λέω τις καλές γιατί είναι τελείως υποκειμενικό και γιατί όλοι έχουμε "bad movies I love"), αλλά και τα ταινιάκια που είναι πλούσια σε περιεχόμενο και πολλές φορές πιο ουσιώδη από τις περισσότερες ταινίες...

7. Το έξυπνο χαζό ασπρόμαυρο κυνικό χιούμορ (το τι είναι έξυπνο και χαζό είναι τελείως υποκειμενικό-εξαρτάται από την… κρίση του καθενός:p) και τα πειράγματα, αλλά ΜΟΝΟ όταν πειράζω εγώ... Όταν κάποιος τολμά να με πειράξει, δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ πλάκα (σε τέτοιες περιπτώσεις το μόνο που απομένει στο τέλος είναι μια στοίβα από κατακρεουργημένα πτώματα που δεν τα αναγνωρίζει ούτε η μάνα τους)… Β) :p


9. Την ευτυχία και την ελευθερία (έτσι τις λένε:p).

10. Την super-duper-wow βλογκάρα μου και τις υπεργαμάτες οτ-κουτίρ αφιερωματάρες μου (psonara-tou-kerata alert)!!! B) :p


Γ. Και τέλος προσκαλείς 10 γκαντέμηδες έτσι ώστε να εξαπλωθεί περισσότερο ο ιός μέχρις ότου μια μέρα να πάρει διαστάσεις πανδημίας και να τρέχουμε όλοι για εμβόλια...

1. Annie_Hall
2. Aldo
3. fvasileiou
4. Celin
5. Argiris-Cinefil
6. Edgar Nolan Poe
7. Academy
8. Γιώτα
9. Waios΄Blog
10. Wonder

ΥΓ: Εύχομαι σε αυτόν που είχε την φαεινή ιδέα... να του καεί το βίντεο, τα dvd, οι υπολογιστές, τα κινητά... ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΟΛΑ (είμαι καλός άνθρωπος)!!! Αυτά. :)

Διευκρίνιση1: Η ανάρτηση έχει σοβαροχιουμοριστικό χαρακτήρα (όχι το λέω γιατί μερικοί/ες είστε τελείως κρυόκωλοι/ες:p και παρεξηγείτε κάποια πράγματα που λέω μεταξύ σοβαρού κι αστείου :) )

Διευκρίνιση2: Ο τίτλος της ανάρτησης είναι στα κινέζικα γιατί η φωτογραφία είναι από την Βενετία νομίζω (ο φωτογράφος ήταν Κινέζος)... Βασικά ήθελα να κάνω τον Κινέζο όταν είδα το κάλεσμα, αλλά τελικά με έπιασε το φιλότιμο!!!