Movie Trailers Room: Super 8, Red State, The Smurfs & Cars 2



Το καλοκαίρι του 1979, μια παρέα φίλων σε μια μικρή πόλη του Οχάιο, ενώ γύριζαν μια super 8 ταινία, γίνονται μάρτυρες μιας καταστροφικής σύγκρουσης τρένου και σύντομα υποπτεύονται πως δεν ήταν ατύχημα. Λίγο μετά, ασυνήθιστες εξαφανίσεις και ανεξήγητα γεγονότα αρχίζουν να λαμβάνουν χώρα στην πόλη και ο τοπικός σερίφης προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια, η οποία θα αποδειχτεί πιο τρομακτική από οτιδήποτε θα μπορούσαν να είχαν φανταστεί ποτέ.



Το trailer δεν δείχνει και πολλά, αλλά καλύτερα έτσι... Το περιμένω πως και πως!!!

Πρεμιέρα: 10 Ιουνίου 2011 (Αμερική)




Σε μια μικρή πόλη - που κυριαρχείται από έναν φονταμενταλιστή ιεροκήρυκα, τον Abin Cooper - τρεις φίλοι, μαθητές λυκείου, βρίσκονται καθ 'οδόν στο να συναντήσουν μια γυναίκα που γνώρισαν μέσω internet, αλλά τελικά πέφτουν πάνω στον Cooper... Πρόκειται για μια συνάντηση που θα θέσει σε κίνηση μια σειρά γεγονότων με καταστροφικά αποτελέσματα για όλους!!!



Το Red State είναι η 10η ταινία του σεναριογράφου/σκηνοθέτη Kevin Smith (Clerks, Chasing Amy, Dogma, Clerks 2, Zack and Miri Make a Porno) και είναι φυσικά το πρώτο θρίλερ τρόμου που σκηνοθέτησε ο Smith. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος του Tarantino και του Rodriguez, Michael Parks (From Dusk Till Dawn, Kill Bill Vol. 1 & 2, Grindhouse), η βραβευμένη με oscar, Melissa Leo (The Fighter, Frozen River) καθώς επίσης και οι John Goodman, Michael Angarano, Kyle Gallner και Nicholas Braun.

Πρεμιέρα: 19 Οκτωβρίου 2011 (Αμερική)




Όταν ο κακός μάγος Δρακουμέλ (Gargamel και μλκς:p) κυνηγά τα μικρά μπλε Στρουμφάκια έξω από το χωριό τους, μεταφέρονται από τον μαγικό κόσμο τους στο δικό μας - για την ακρίβεια πέφτουν στο κέντρο του Central Park. Just three apples high and stuck in the Big Apple (είπα να μην το μεταφράσω αυτό:p), τα Στρουμφάκια πρέπει να βρουν έναν τρόπο να επιστρέψουν πίσω στο χωριό τους πριν τα εντοπίσει ο Δρακουμέλ.



Δεν μου αρέσει που έφεραν τα Στρουμφάκια στον κόσμο μας αλλά υποθέτω πως το έκαναν λόγω περιορισμένου budget...

Πρεμιέρα: 8 Σεπτεμβρίου 2011 (Ελλάδα)




Ο αγωνιστής Lightning McQueen (φωνή: Owen Wilson) και το απαράμιλλο όχημα οδικής βοήθειας, ο Mater (φωνή: Larry The Cable Guy) οδηγούν τη φιλία τους σε νέες συναρπαστικές τοποθεσίες στο Cars 2, όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό για να διαγωνιστούν στο πρώτο World Grand Prix που θα καθορίσει το γρηγορότερο αγωνιστικό αυτοκίνητο στον κόσμο!!! Ο δρόμος προς το πρωτάθλημα όμως είναι γεμάτος λακκούβες, παρακάμψεις και ξεκαρδιστικές εκπλήξεις όταν Mater παγιδεύεται σε μια ενδιαφέρουσα προσωπική περιπέτεια διεθνούς κατασκοπίας!!! Από τη μία θέλει να βοηθήσει τον φίλο του, Lightning McQueen, στον υψηλού προφίλ αγώνα του και από την άλλη έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας μια άκρως απόρρητη αποστολή κατασκοπίας!!! Το γεμάτο δράση ταξίδι του Mater θα τον οδηγήσει σε μια εκρηκτική καταδίωξη στους δρόμους της Ιαπωνίας και της Ευρώπης, όπου θα τον ακολουθήσουν οι φίλοι του και θα τον παρακολουθεί ολόκληρος ο κόσμος!!! Ανάμεσα στις πολύχρωμες αυτοκινητιστικές προσθήκες του sequel θα δούμε μυστικούς πράκτορες, απειλητικούς κακοποιούς και διεθνείς οδηγούς αγώνων ταχύτητας!!!



Το πρώτο δεν μου άρεσε ιδιαίτερα (είναι ίσως η χειρότερη ταινία της Pixar), αλλά δεν χάνω τις ελπίδες μου για το δεύτερο μέρος...

Πρεμιέρα: 23 Ιουνίου 2011 (Ελλάδα!!!)