Movie Trailers Room 16 - Battle: Los Angeles, The Housemaid, Evangelion 2.0



Εδώ και χρόνια υπάρχουν καταγεγραμμένες εμφανίσεις UFO σε όλο τον κόσμο - Μπουένος Άιρες, Σεούλ, Γαλλία, Γερμανία, Κίνα… αλλά το 2011, αυτό που μέχρι πρότινος ήταν απλές θεάσεις… θα γίνει μια τρομακτική πραγματικότητα όταν η Γη αρχίσει να δέχεται επίθεση από μια άγνωστη εξωγήινη δύναμη. Ενώ οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν τις μεγαλύτερες πόλεις να πέφτουν η μία μετά την άλλη, το Λος Άντζελες (όλως τυχαίως:p) γίνεται το τελευταίο βάθρο για την ανθρωπότητα σε μια μάχη που κανείς δεν περίμενε. Μια μάχη που η έκβασή της θα εξαρτηθεί από έναν λοχία πεζοναύτη (Aaron Eckhart) και τη νεοσύστατη διμοιρία του που καλείται να αντιμετωπίσει την απειλή. Καθώς λοιπόν η εισβολή μαστιγώνει τους δρόμους του Λος Άντζελες, αυτοί οι πεζοναύτες θα αποτελέσουν την πρώτη και την τελευταία αμυντική γραμμή της ανθρωπότητας σε μια έντονη μάχη με έναν εχθρό που δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε είχαν συναντήσει προηγουμένως.



Το Independence Day συναντά το Black Hawk Down στην πιο ρεαλιστική μάχη που έχουμε δει ποτέ με εξωγήινο εχθρό!!!

Πρεμιέρα: 11 Μαρτίου 2011 (Αμερική)





Μια ταινία που έκανε αίσθηση στις Κάννες, στο Τορόντο και στο Fantastic Film Festival. Η Υπηρέτρια είναι ένα στυλιζαρισμένο, ερωτικό θρίλερ για μια αθώα νεαρή γυναίκα που πιάνεται στον ιστό των διεστραμμένων παιχνιδιών μιας οικογένειας πλουσίων. Η Eun-yiJeon Do-Youn του Secret Sunshine) προσλαμβάνεται ως νταντά σε μία πολυτελή έπαυλη από τον επιχειρηματία Hoon (Lee Jung-jae) και την έγκυο σύζυγό του, Hae-ra (Seo Woo). Όταν η Eun-yi αποπλανείται από τον αρχηγό του σπιτιού, γίνεται άθελά της το θύμα σε μια σειρά από παγίδες που της ετοιμάζουν οι γυναίκες του σπιτιού – η Hae-ra, η μοχθηρή μητέρα της (Park Ji-young) και η φαινομενικά πιστή αλλά ολοένα και πιο πικρόχολη οικονόμος τους (Yun Jong-Yeo). Έντονα ερωτική και διαβολικά διασκεδαστική, η Υπηρέτρια χτίζει μεθοδικά την πλοκή της προς ένα αξέχαστο φινάλε καθώς η Eun-yi πρέπει να τους ξεγελάσει όλους και να διαφύγει για να προστατεύσει την λογική της, αλλά και την ίδια τη ζωή της από αυτή την διεστραμμένη οικογένεια.



Το είχα και στο αφιέρωμα στις πολυαναμενόμενες ταινίες της σεζόν και μέχρι στιγμής δεν μετανιώνω καθόλου γι'αυτή μου την επιλογή (σε αντίθεση με κάποιες άλλες δηλαδή)... :)

Πρεμιέρα: 11 Ιανουαρίου 2011 (Αμερική - Palm Springs International Film Festival)




Δεν έχω δει ούτε τη σειρά, ούτε καμία από τις προηγούμενες ταινίες (Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion, Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth, Evangelion: 1.0), αλλά αυτό το trailer μου άρεσε αρκετά! Η συγκεκριμένη ταινία είναι παραγωγής 2009, αλλά τώρα έρχεται στην "πολιτισμένη" δύση... Πάντως σίγουρα δεν μιλάμε για το τελευταίο μέρος της σειράς! Το 2012 θα κυκλοφορήσει το Evangelion 3 (την αρίθμησή τους δεν μπορώ να την καταλάβω με τίποτα όμως:p)!



Για τους λάτρεις των anime το έβαλα προφανώς... :)

Πρεμιέρα: 20 Ιανουαρίου 2011 (Αμερική)