47 Ronin - Trailer & Character Posters


Όταν ένας ύπουλος πολέμαρχος σκοτώνει τον κύριό τους και εξορίζει το είδος τους, 47 απόβλητοι σαμουράι ορκίζονται να πάρουν εκδίκηση για να αποκαταστήσουν την τιμή της πατρίδας τους. Διωγμένοι απ'τα σπίτια τους και διασκορπισμένοι σε όλη τη γη, αυτή η ομάδα των Ronin, ζητά βοήθεια από τον Kai (Reeves), έναν σκλάβο που κάποτε απέρριψαν... Καθώς λοιπόν αγωνίζονται σε έναν άγριο κόσμο γεμάτο μυθικά τέρατα και μαγεία, αυτός ο περιθωριακός τυχοδιώκτης γίνεται το πιο θανατηφόρο όπλο τους και σταδιακά θα αρχίσει να μετατρέπεται στον ήρωα που θα εμπνεύσει αυτή τη μικρή ομάδα των ανταρτών να μείνει για πάντα στην αιωνιότητα.



Δυστυχώς δεν ξετρελάθηκα ιδιαίτερα μ'αυτό το trailer. Ήθελα να δω κάτι πιο σκοτεινό και λιγότερο βιντεοκλιπίστικο-βιντεογκεϊμίστικο (κι αυτός ο Keanu δεν βαρέθηκε να είναι ο "chosen one";). Επίσης με προβληματίζει που είναι η 1η μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη... Αν είχε έστω και λίγη απ΄τη μαγεία του Ninja Scroll (βλ. και CineMonth), θα ήταν ταινιάρα, αλλά πλέον δεν έχω πολλές προσδοκίες...

Σκηνοθεσία: Carl Rinsch.
Πρωταγωνιστούν: Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Rinko Kikuchi, Tadanobu Asano, Cary-Hiroyuki Tagawa, Rick Genest.
Πρεμιέρα: 25 Δεκεμβρίου 2013 (Αμερική)



Πάντως τα character posters είναι από τα καλύτερα που έχω δει τους τελευταίους μήνες! Μου άρεσαν περισσότερο κι απ΄τα αντίστοιχα των X-Men (που ήταν "X-Εραιτικά" κι αυτά)!