The Amazing Spiderman 2 - Trailers [UPDATED]


Στο The Amazing Spider-Man 2, η ζωή για τον Peter Parker (Andrew Garfield) είναι "πολυάσχολη" - όταν δεν τα βάζει με κακούς ως Spider-Man, προσπαθεί να περνά τον ελεύθερο χρόνο του με την κοπέλα που αγαπά, την Gwen (Emma Stone) και να καταφέρει να αποφοιτήσει απ΄το λύκειο. Φυσικά δεν έχει ξεχάσει την υπόσχεση που έδωσε στον πατέρα της Gwen να την προστατεύσει με το να μείνει μακριά της - αλλά αυτή είναι μια υπόσχεση που απλά δεν μπορεί να κρατήσει. Τα πράγματα θα αλλάξουν για τον Peter, όταν κάνει την εμφάνισή του ένας νέος κακοποιός, ο Electro (Jamie Foxx), ένας παλιός φίλος, ο Harry Osborn (Dane DeHaan), επιστρέφει, και όταν ο Peter ανακαλύπτει νέα στοιχεία για το παρελθόν του...!!!
Official Trailer


International Trailer


Μάλιστα... το καλό είναι ότι ξεμπερδέψαμε με το origin story... Από την άλλη όμως το trailer δεν με εντυπωσιάσε. Μακάρι να είναι καλύτερη ταινία από την προηγούμενη (βλ. και CineMonth), αλλά δεν ξέρω... δεν περίμενα να δω έναν Rhino με μεταλλική στολή (και δεν ήθελα κιόλας)... Γενικά δεν δείχνει κάτι εντυπωσιακό αυτό το 1ο trailer.

Σκηνοθεσία: Marc Webb.
Πρωταγωνιστούν: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Paul Giamatti, Dane DeHaan, Felicity Jones, Denis Leary, Sally Field,  Martin Sheen.
Πρεμιέρα: 2 Μαΐου 2014 (Αμερική).