RoboCop - Trailer


Βρισκόμαστε στο έτος 2028 και ο πολυεθνικός όμιλος OmniCorp πρωτοπορεί στον τομέα της ρομποτικής τεχνολογίας. Στο εξωτερικό, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη του, χρησιμοποιούνται από το στρατό εδώ και χρόνια - κάτι που αποφέρει δισεκατομμύρια στα ταμεία του ομίλου. Τώρα η OmniCorp θέλει να φέρει την αμφιλεγόμενη τεχνολογία της μέσα στις Η.Π.Α. και βλέπει μια χρυσή ευκαιρία για να πετύχει το σκοπό της: Όταν ο Alex Murphy (Joel Kinnaman) - ένας στοργικός σύζυγος, πατέρας και εξαίρετος αστυνομικός που κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να ανακόψει το κύμα της εγκληματικότητας και της διαφθοράς στο Ντιτρόιτ - τραυματίζεται βαριά στη γραμμή του καθήκοντος, η OmniCorp βλέπει την ευκαιρία για τη δημιουργία ενός "part-man, part-robot" αστυνομικού. Οραματίζεται ένα RoboCop σε κάθε πόλη και ακόμη περισσότερα δισεκατομμύρια για τους μετόχους της! Μόνο που δεν υπολόγισε ένα πράγμα: στο ότι ακόμα υπάρχει ένας άνθρωπος στο εσωτερικό του RoboCop!



Μάιστα... Δεν φαίνεται κακό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι σαν την πρωτότυπη ταινία... και τώρα που τον βλέπω καλύτερα... δεν θα'πρεπε να έχει φρύδια (μόνο @ρχίδια)!

Σκηνοθεσία: José Padilha.
Πρωταγωνιστούν: Joel Kinnaman, Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish, Michael Keaton, Jackie Earle Haley, Michael Kenneth Williams, Jay Baruchel.
Πρεμιέρα: 12 Φεβρουαρίου 2014 (Αμερική).