Dexter - Season 8 Premiere


Μάλιστα... ξεκίνησε η τελευταία σεζόν της σειράς... Όσο για το πως μου φάνηκε... νταξ, σίγουρα δεν ήταν κακό επεισόδιο (σε καμία περίπτωση). Από την άλλη δεν ήταν και γαμάτο. Η πρεμιέρα της 7ης σεζόν μου άρεσε πολύ περισσότερο.

Πέρασαν 6 μήνες απ΄το φινάλε της προηγούμενης σεζόν κι ο Dexter ζει στο ροζ συννεφάκι του. Η LaGuerta… έχει το δικό της παγκάκι (!!!) και η Debra δεν την παλεύει καθόλου κι έχει εξαφανιστεί ως undercover ιδιωτική ντετέκτιβ ενώ στον υπολογιστή της έχει ως κωδικό ασφαλείας 'fuckingpassword' (κι ο τσάκαλος ο Dexter το βρήκε στο πι και φι φυσικά)…!!! Πλάκα κάνουμε τώρα;!;!; (προφανώς) Τελικά τα 2 αδερφάκια βρέθηκαν, αλλά η Debra δεν έχει καμία όρεξη να μιλά στον μισητό αδερφό της. Δεν θέλει ούτε καν να τον βλέπει. Αισθάνεται πως σκότωσε τον λάθος άνθρωπο... αισθάνεται τόσο άσχημα που - όπως θα του που αργότερα που πήγε να τη σώσει - δεν τη νοιάζει αν πεθάνει… Και όταν ο Dexter σκότωσε τον αποτέτοιο… η Debra μεταξύ άλλων του είπε πως τόσα χρόνια νόμιζε πως τον χρειαζόταν, αλλά ήταν το αντίθετο… αυτός τη χρειαζόταν… και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία να αναφέρει το φόνο (φυσικά πάλι κάλυψε τον αδερφό της).


Στο τέλος μαθαίνουμε πως η καινούρια νευροψυχίατρος, Dr. Vogel (Charlotte Rampling), γνωρίζει τα πάντα για τον Dexter. Καμία έκπληξη εδώ. Το είχα διαβάσει σε διάφορα sites εδώ και αρκετό καιρό (όπως και το γιατί είναι σε θέση να γνωρίζει τα πάντα). Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους (και κυρίως που θα οδηγήσει τον Dexter)… Αυτά με λίγα λόγια! Εσάς πως σας φάνηκε η πρεμιέρα της 8ης (και τελευταίας) σεζόν;

Προσωπική αξιολόγηση επεισοδίου: 7/10


Δεν έχω σκοπό να κάνω ανάρτηση για κάθε επεισόδιο και το πιθανότερο είναι να κάνω μια και καλή για το series finale... Στην 7η σεζόν που έκανα κάθε βδομάδα ανάρτηση (μόνο για 1 επεισόδιο δεν είχα κάνει), έκανα και για Homeland και Walking Dead μαζί... Τώρα να κάνω μόνο για Dexter βαριέμαι (να το σχολιάζω μαζί με Ray Donovan, Under the Dome και The Killing, επίσης δεν παίζει - δυστυχώς το Breaking Bad αργεί ακόμα ρε γμτ).