Breaking Bad - Season 5 Comic-Con Trailer, Teaser Trailers & The Possibility of a Movie!



Η με διαφορά καλύτερη σειρά που προβάλλεται ακόμα στην Αμερική, επιστρέφει αύριο για 5η φορά στον τόπο του εγκλήματος κι αυτή τη φορά ο Walter "Heisenberg" White - μετά το περσινό φινάλε - είναι ο αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος... πλέον είναι το μεγάλο αφεντικό. Αυτός κάνει κουμάντο. Το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει η "βασιλεία" του και τι του επιφυλάσσει το (δυσοίωνο;) μέλλον... γιατί προφανώς όταν μάθει την αλήθεια ο Jesse δεν θα αντιδράσει με τον καλύτερο τρόπο και θα έχει όλο το δίκιο με το μέρος του. Όλα αυτά βέβαια θα τα μάθουμε στα τελευταία 16 επεισόδια του Breaking Bad (φέτος θα δούμε τα μισά και τα υπόλοιπα του χρόνου το καλοκαίρι λογικά). Για την ώρα δείτε 2 από τα καλύτερα teasers της 5ης σεζόν και το ολόφρεσκο comic-con trailer!



Σύμφωνα με τον Bryan Cranston υπάρχει πιθανότητα να γυριστεί ταινία μετά το τέλος της σειράς! Όπως είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του: "Vince feels that now we have too much story. We could actually go beyond those 16 episodes", "It’s not far-fetched. I wouldn’t mind visiting that possibility. And this is coming from a guy who doesn’t know anything of how the show’s going to end. If it doesn’t end up in a total apocalypse, who knows? Maybe we could revisit Walter White a year down the road and see where his life has gone. If he’s still alive, that is".



Βέβαια για να γυριστεί ταινία, θα πρέπει ο Walter White να καταφέρει να παραμείνει ζωντανός μετά το φινάλε και κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου σίγουρο... Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς, Vince Gilligan: "We can look forward to Walt’s ego growing by leaps and bounds for having killed Gus Fring. To this point, Walt’s been able to lie to himself and reason that he’s done all these terrible things for his family. But that’s a lie that’s harder and harder to maintain as this upcoming season progresses and the money piles up and he’s faced more and more with the badness that he’s done. He’s going to be a harder guy to root for, I promise you that. The experiment of the show has been to take a good guy and have him transform himself into a bad guy. And we’re committed to seeing that through to the very end". (προσωπικά πάντως το κόβω πιο χλωμό κι απ΄το να βγει 24ταινία)

source: joblo.com

Breaking Bad - Season 5 Comic-Con Trailer


Επιτέλους έβγαλαν trailer! Βέβαια οι καλύτερες σκηνές του είναι πάλι από προηγούμενες σεζόν, αλλά αυτό κάνουν πάντα (προφανώς κρατάνε το καλό για τη σειρά)... Τώρα αν θέλετε να θυμηθείτε μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές των προηγούμενων σεζόν, ρίξτε μια ματιά σ'αυτό το επικό βίντεο (άλλωστε με το αριστουργηματικό Ecstasy of Gold του Morricone - έστω και σε Remix - δεν γινόταν να μην είναι επικό):



Επίσης μπορείτε να θυμηθείτε τις προηγούμενες σεζόν και από αυτό το βίντεο... κι αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να ξεκινήσει ο 5ος κύκλος, ξεκινήστε να χτυπάτε το καμπανάκι του Tio!

ALL HAIL THE KING

Game of Thrones και μλκς! Αυτός είναι βασιλιάς. (via deviantART)

Υ.Γ. τη συγκεκριμένη ανάρτηση την είχα έτοιμη εδώ και κάνα μήνα και απλά περίμενα να βγει το 1ο trailer... και περίμενα, περίμενα, περίμενα... ώσπου φτάσαμε στο Comic-Con και μια μέρα πριν την πρεμιέρα της 5ης σεζόν...

Υ.Γ2. σε περίπτωση που δεν κάνω ανάρτηση για το επεισόδιο μέχρι την Τρίτη (που είναι πολύ πιθανό), όσοι θέλετε μπορείτε να πείτε τη γνώμη σας εδώ...