Lawless - Trailer



Το Lawless είναι η αληθινή ιστορία των διαβόητων αδερφών Bondurant που ήταν λαθρέμποροι στην Βιρτζίνια, την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Σε αυτή την επική γκανγκστερική ιστορία – που βασίζεται στην αληθινή ιστορία της οικογένειας του συγγραφέα Matt Bondurant και στο βιβλίο του, The Wettest County in the World - η αφοσίωση των τριών αδελφών τίθεται σε δοκιμασία με φόντο το πιο περιβόητο κύμα εγκληματικότητας της χώρας.



Αν εξαιρέσουμε τον ΛαΜπούφο... η ταινία φαίνεται εξαιρετική! Είμαι σίγουρος πως οι Guy Pearce, Jessica Chastain, Gary Oldman και Tom Hardy, θα κλέψουν την παράσταση (οι ελάχιστοι fans του The Chicago Code θα δουν και τον Jason Clarke)... ο σκηνοθέτης της ταινίας, John Hillcoat, έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του (βλ. The Proposition και The Road)... και τέλος, το σενάριο είναι και πάλι του Nick Cave (όπως και του Proposition)...

Σκηνοθεσία: John Hillcoat.
Πρωταγωνιστούν: Tom Hardy, Shia LaBeouf, Guy Pearce, Jessica Chastain και ο Gary Oldman.
Πρεμιέρα: 31 Αυγούστου 2012 (Αμερική).

Υ.Γ. το 2013 θα δούμε κι άλλο Lawless! Του Terrence Malick και πάρε καστ: Rooney Mara, Ryan Gosling, Natalie Portman, Christian Bale και Cate Blanchett (#WTF δηλαδή)...!!!