The Avengers - Trailer



Στην ταινία The Avengers, η Marvel σε συνεργασία με την Paramount Pictures μας παρουσιάζει την διάσημη υπερ-ηρωική ομάδα που απαρτίζεται από τους εξής εικονικούς υπερ-ήρωες: Iron Man, The Incredible Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye και την Black Widow. Όταν ένας απρόσμενος εχθρός φαίνεται να απειλεί την παγκόσμια ασφάλεια και προστασία, ο Nick Fury, διευθυντής του διεθνούς ειρηνευτικού οργανισμού που είναι γνωστός ως S.H.I.E.L.D., αντιλαμβάνεται ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από μια ομάδα υπερ-ηρώων που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να τον σώσουν από το χείλος της καταστροφής κι έτσι λοιπόν μια τολμηρή προσπάθεια στρατολόγησης ξεκινά!



Η ταινία βασίζεται στην δημοφιλέστατη ομώνυμη σειρά κόμικ της Marvel που πρωτοδημοσιεύθηκε το 1963. Προετοιμαστείτε από τώρα για μια συναρπαστική ταινία-γεγονός, γεμάτη δράση και εντυπωσιακά ειδικά εφέ!

Σκηνοθεσία: Joss Whedon.
Πρωταγωνιστούν: Robert Downey Jr, Chris Hemsworth, Chris Evans, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Tom Hiddleston, Paul Bettany, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow, Stellan Skarsgård και ο Lou Ferrigno.
Πρεμιέρα: 26 Απριλίου 2012 (Ελλάδα).