NEVERLAND: A Syfy Two-Night Miniseries Event!



Η μίνι-σειρά Neverland του Syfy είναι prequel της κλασικής ιστορίας του Peter Pan και μας μεταφέρει στο χρόνο από την ταραγμένη θάλασσα των πειρατών της Καραϊβικής και τα κακόφημα λονδρέζικα σοκάκια σε έναν κόσμο καθαρής φαντασίας. Το καστ περιλαμβάνει τον Rhys Ifans στον ρόλο του James Hook, την υποψήφια με όσκαρ Keira Knightley ως η φωνή της Tinker Bell, την Anna Friel ως καπετάνισσα Elizabeth Bonny, τον υποψήφιο με όσκαρ Bob Hoskins ως Smee (ο οποίος είχε ερμηνεύσει ξανά τον συγκεκριμένο χαρακτήρα στην ταινία Hook του Spielberg) και τον Charlie Rowe που υποδύεται έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της παγκόσμιας λογοτεχνίας, τον Peter Pan!


Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Peter (Rowe) μαζί με την υπόλοιπη παρέα των μικρών πορτοφολάδων, συγκεντρώνονται από τον μέντορά τους, Jimmy Hook (Ifans), με σκοπό να αρπάξουν μια μαγική σφαίρα που θα τους μεταφέρει σε έναν άλλο κόσμο - στη Χώρα του Ποτέ! Γεμάτο με λευκές ζούγκλες και επιβλητικές πόλεις σχηματισμένες από δέντρα που κατοικούνται από τα πνεύματα του δάσους με επικεφαλής την Tinker Bell (Knightley), αυτό το μυστηριώδες βασίλειο καλωσορίζει άγνωστους φίλους και εχθρούς, όλοι τους αρπαγμένοι από το χρόνο! Ανάμεσά τους και η εξουσιομανής καπετάνισσα Elizabeth Bonny (Friel) με τους συντρόφους της, πειρατές του 18ου αιώνα, που αναζητούν την απάντηση στην αιώνια νεότητα, ένα μυστικό που φυλάσσεται από έναν άγιο άνθρωπο! Καθώς λοιπόν η μάχη για να σωθεί αυτός ο παράξενος και όμορφος κόσμος κλιμακώνεται, ο Peter και το πλήρωμά του διαπιστώνουν ότι το να μεγάλωναν οπουδήποτε αλλού στο χρόνο θα ήταν λιγότερο σημαντικό από το να ωριμάσουν εδώ, στο νέο τους σπίτι που ονομάζεται Neverland! (εγώ απλή μετάφραση κάνω:p)


Η μίνι-σειρά θα προβληθεί σε δύο μέρη, στις 4 και 5 Δεκεμβρίου! Προσωπικά δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι αξιόλογο απ΄το Syfy, αλλά μου άρεσαν τα trailers και μάλλον θα το δω! (αν δεν το έχω ξεχάσει τελείως μέχρι τον Δεκέμβριο:p)