Scorsese's Hugo - Trailer



Το Hugo αφηγείται την ιστορία ενός ορφανού αγοριού που ζει μια μυστική ζωή πίσω από τους τοίχους ενός σιδηροδρομικού σταθμού του Παρισιού. Με τη βοήθεια ενός εκκεντρικού κοριτσιού, ψάχνει για την απάντηση σε ένα μυστήριο που συνδέει τον πατέρα που έχασε πρόσφατα, τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος παιχνιδιών και μια κλειδαριά σε σχήμα καρδιάς που φαινομενικά δεν έχει κλειδί! Βασισμένη στο βραβευμένο κι ευφάνταστο bestseller του Brian Selznick, The Invention of Hugo Cabret, αυτή η μαγική ιστορία είναι η πρώτη ταινία του Martin Scorsese που είναι γυρισμένη σε 3D!



Για να είμαι ειλικρινής, αν δεν ήξερα πως είναι Scorsese, δεν θα έκανα τη συγκεκριμένη ανάρτηση... Τι σχέση έχει αυτό το παιδικό με το σινεμά του Scorsese;!;!; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ!!! Live-action Zemeckis μου θύμισε... Τελοσπάντωνε... λογικά θα είναι (πολύ) καλό παιδικό... Marty, άλλη ταινία περιμένω εδώ και χρόνια από σένα και το ξέρεις... :p

Σκηνοθεσία: Martin Scorsese.
Πρωταγωνιστούν: Asa Butterfield, Chloe Grace Moretz, Sacha Baron Cohen, Ben Kingsley, Jude Law, Ray Winstone και ο Christopher Lee.
Πρεμιέρα: 23 Νοεμβρίου 2011 (Αμερική)