The Killing - The New Series From AMC



Το The Killing βασίζεται στην πολύ πετυχημένη δανέζικη σειρά Forbrydelsen και αφηγείται την ιστορία της δολοφονίας ενός κοριτσιού στο Σιάτλ και της αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη για τη σύλληψη των ενόχων. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 13 ωριαία επεισόδια και η 2ωρη πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή, 3 Απριλίου, από το AMC (Breaking Bad, Walking Dead).



Η υπόθεση της σειράς συνδέει τρεις διαφορετικές ιστορίες γύρω από τη δολοφονία συμπεριλαμβανομένων των ντετέκτιβ που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης, της οικογένειας του θύματος που πενθεί και τέλος των υπόπτων. Η ιστορία διερευνά επίσης την τοπική πολιτική του Σιάτλ καθώς ακολουθεί τους πολιτικούς που συνδέονται με την υπόθεση. Και όσο περισσότερο θα εξελίσσεται η ιστορία θα γίνεται όλο και πιο σαφές ότι δεν υπάρχουν ατυχήματα... Ο καθένας από τους βασικούς χαρακτήρες κρύβει κι από ένα μυστικό και ενώ πιστεύουν ότι έχουν προχωρήσει... θα αρχίσουν να διαπιστώνουν ότι το παρελθόν τους δεν έχει ξεμπερδέψει μαζί τους.



Who killed Rosie Larsen?

Πάντως εκτός από το The Killing, αυτή την Κυριακή είναι και η πρεμιέρα των Borgias (την περασμένη έκανε πρεμιέρα το Mildred Pierce με τα 2 πρώτα επεισόδια - δεν τα έχω δει ακόμα).