Chloe-International Red Band Trailer

8 σχόλια:

W. είπε...

Ο Εγκογιάν είναι εκπληκτικός σκηνοθέτης και με προσωπική γραφή, αλλά τώρα τελευταία όλοι λένε ότι δεν του κάθεται.

CineTV-world είπε...

Δεν με ξετρέλανε καμιά ταινία του (2-3 έχω δει όλες κι όλες βέβαια).

W. είπε...

Ποιες;

Άσχετο: Τί ΒΥΖΑΡΕΣ που έχει η Σέφριντ :Ρ

CineTV-world είπε...

1. Exotica (πριν καμιά 10αριά+ χρόνια... Αχ Mia Kirshner... Πάντως στο 24 μου έκλεψε τελείως την καρδιά... Αλήθεια τη θυμάσαι;)

2. The Sweet Hereafter (πολύ καλό: 8/10)

3. Δεν είδα άλλη!!! :P :/

ΥΓ: Η Σέφριντ που λες... η Chloe του τίτλου είναι;

W. είπε...

1. Όχι! :/

2. Το είδες τελικά ε;; Εντυπώσεις;

Υ.Γ.: ΝΑΙ!

CineTV-world είπε...

1. Πόσο χρονών είσαι;!;!; :P Συμμετείχε και στην 1η και στην 2η και λίγο περισσότερο στην 4η σεζόν... Η πιο σέξι κι όποιος αντέξει επαγγελματίας δολοφόνος όλων των εποχών, η Mandy (που ανατίναξε ένα αεροπλάνο στο 1ο επεισόδιο της σειράς, που δηλητηρίασε τον Palmer στο τέλος της 2ης, που απήγαγε τον Tony στην 4η... Σίγουρα έχεις δει 24; :P)!!!

2. Είπα ρε... δε βαριέσαι να γράψω περισσότερα; :P :/ Μου άρεσε, αλλά θα μπορούσε να είναι και πιο δραματικό (δεν εννοώ μελό), το αντιμετώπισε πολύ... πως να το πω; Με σεβασμό, ίσως με περισσότερο απ'όσο θα ήθελα... Πάντως ήταν αξιόλογη ταινία, δεν υπάρχει αμφισβήτηση.

ΥΓ: Δεν είναι λίγο μικρά για το γούστο σου; :P ;)

W. είπε...

1. Α, ναι ρε... Που ήθελε από την αρχή να σκοτώσει τον πρόεδρο Πάλμερ αλλά απεδείχθη κορακοζώητος (:/ :Ρ) έπειτα από τον δηλητηριασμό κι έκανε κι άλλα ωραία, νομίζω σκότωσε ένα φίλο της στην πρώτη σεζόν... Όχι, δεν είναι όλη η σειρά σαν την έκτη σεζόν όσον αφορά εμένα, έχω δει :Ρ Πάντως πάει καιρός και ειλικρινά δε μου άρεσε ο συγκεκριμένος χαρακτήρας... Άσε που δε μάθαμε ποτέ τί ακριβώς έγινε μετά από το τέλος της τέταρτης με αυτήν.

Υ.Γ.: :/ :Ρ

CineTV-world είπε...

1. Στην 1η σεζόν (1ο ή 2ο επεισόδιο) σκότωσε τη γκόμενά της (που της έμοιαζε καταπληκτικά κιόλας)... Στην 4η σκότωσε 2-3 περισσότερους. Γιατί δεν σου άρεσε ρε;!;!; Όπως είπα και πριν (με κομψό τρόπο :P ;)): "Η πιο σέξι κι όποιος αντέξει επαγγελματίας δολοφόνος όλων των εποχών"!!! Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι της δόθηκε ασυλία για να δώσει το μέρος όπου βρισκόταν ο Μαργουάν... Πολύ αγριογκόμενα και θα ήθελα πάρα πολύ να την ξανάβλεπα στο 24... :( ;)

Δημοσίευση σχολίου