24 Marathon - The Ultimate Fan Competition!!!


Στις 2 Δεκεμβρίου, στο Hollywood, ξεκίνησε ο 24-μαραθώνιος όπου 100 σκληροπυρηνικοί fans της σειράς προσπαθούν να παρακολουθήσουν συνεχόμενα και τις 8 σεζόν με στόχο να σπάσουν το ρεκόρ Guinness που είναι 86 ώρες συνεχούς παρακολούθησης τηλεοπτικής σειράς (δεν το έχω ψάξει, αλλά πιθανολογώ πως το ρεκόρ ανήκει στο LOST για το οποίο είχε πραγματοποιηθεί αντίστοιχος μαραθώνιος λίγο πριν το φινάλε του - βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος:p)! Το έπαθλο για τον νικητή είναι 10.000$ και αν καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ των 86 ωρών... μια θέση στα ρεκόρ Guinness θα είναι δική του!



Το μήνυμα του Kiefer Sutherland προς τους 100 συμμετέχοντες λίγο πριν την έναρξη του 24Marathon:



Γιατί να μην είμαι στο Hollywood ρε γαμώτο;!;!; :p

UPDATE: Τελικά τα κατάφεραν 3 fans να σπάσουν το ρεκόρ των 86 ωρών και πήραν και οι 3 από 10.000$... :) Ποιος fan άλλης σειράς θα έσπαγε ρεκόρ Guinness σε αντίστοιχο μαραθώνιο; ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΟΝΟ για την 24άρα.

ΥΓ: Η σειρά έχει κι άλλες πρωτιές: είναι το μακροβιότερο espionage στην ιστορία της τηλεόρασης, είναι το δράμα με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy (fact), είναι η μόνη σειρά του Fox που έχει βραβευθεί με βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς (fact) και ο Kiefer Sutherland είναι ο ηθοποιός με τις περισσότερες Emmy υποψηφιότητες την τελευταία δεκαετία (fact)...