Fringe - Season 3 Promos



Πρίβιουσλι ον Φριντζ: ο Walter (John Noble) προκάλεσε βιβλική καταστροφή στο alteroσύμπαν όπου έχει κολλήσει η Olivia (Anna Torv) και ο Peter (Joshua Jackson) δέχτηκε να επιστρέψει στο… δικό μας σύμπαν γιατί είναι καψούρης μαζί της... Α και υπάρχουν αντίγραφα όλων που κάνουν αλλαξοσυμπαντιές (εγώ και ο Tolkien. Κανένας άλλος:p)... Την Πέμπτη λοιπόν (ναι, αυτήν) επιστρέφει η 2η καλύτερη σειρά που παίζεται ακόμα στο Αμέρικα (η 1η όλοι ξέρουμε ποια είναι)... το Fringe, που το είχαμε αφήσει ακριβώς σε αυτό το σημείο και στην 3η του σεζόν θα είναι πιο γαμιστερό από ποτέ:



Τουλάχιστον οι πρώτες κριτικές είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιώδεις... Ο γνωστός σε όλους τους τηλεορασόπληκτους, Michael Ausiello (των γνωστών ausiellofiles:p), τουίταρε το εξής... τουίτ: "Can't begin to tell you how unbelievably thrilling first two FRINGEs are. Strongest eps to date IMHO. Anna Torv making serious case for Emmy" (το "ΙΜΗΟ" τι σκατά σημαίνει; Εγώ μόνο το LOL ξέρω!!! :( ). Πάντως αν δεν με πιστεύετε ΝΑ...



Τέλος, όσοι δεν ενοχλείστε από γενικά και αόριστα spoilers, εδώ θα βρείτε όχι 1, όχι 2, όχι 3, όχι 4 (ευτυχώς που δεν είναι καμιά 25αριά:p)... αλλά 5 από δαύτα (ΟΥΑΟΥ)!!!

+ With season 3, Fringe becomes the most daring show on television