Movie Trailers Room 8


4 Trailers που αξίζουν την προσοχή σας:

1. Tales from Earthsea



Ο Goro Miyazaki, γιος του Hayao Miyazaki*, ακολούθησε πιστά τα βήματα του πατέρα του και το 2006 δημιούργησε το πρώτο του anime. Το Tales from Earthsea θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 13 Αυγούστου στην Αμερική (=η αφορμή για την ανάρτηση) και η απορία μου είναι αν έχει προβληθεί εντώ... Πάντως αναμφισβήτητα το μήλο έπεσε κάτω απ΄τη μηλιά:



*
Το Miyazakέικο είναι πολύ μεγάλο σόι... μεταξύ άλλων υπάρχουν και οι (τους πιο διάσημους θα αναφέρω μόνο):

Hidenori Miyazaki, Yoshiko Miyazaki, Kôhei Miyazaki, Chihata Miyazaki, Mamoru Miyazaki, Sayuri Miyazaki, Ichirô Miyazaki, Keisuke Miyazaki, Masanobu Miyazaki, Takayuki Miyazaki, Yasuko Miyazaki, Hidetaka Miyazaki, Jyonosuke Miyazaki, Kazuya Miyazaki, Masahiro Miyazaki, Yasukichi Miyazaki, Yasunori Miyazaki, Masaru Miyazaki, Hiroki Miyazaki, Hiromu Miyazaki, Takashi Miyazaki, Tamaki Miyazaki, Tomonori Miyazaki, Tomoyoshi Miyazaki, Shinichi Miyazaki, Akihisa Miyazaki...

Στον τηλεφωνικό κατάλογο της Ιαπωνίας θα βρείτε πάρα πολλούς ακόμα... Μάλιστα υπάρχει ολόκληρος τόμος με τα τηλέφωνα των Miyazaki (το λέω σε περίπτωση που θελήσετε να μιλήσετε με κάποιον... Miyazaki)!!! ο.0

2. The Loved Ones



Ο έφηβος Brent έχει πέσει σε κατάθλιψη επειδή ο πατέρας του πέθανε μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχαν ενώ αυτός ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου. Βέβαια δεν έφταιγε αυτός, απλά προσπάθησε να αποφύγει έναν άγρια χτυπημένο μαλάκα που ξαφνικά βρέθηκε μπροστά τους... αλλά αυτή τη στιγμή ο Brent δεν το βλέπει έτσι... Τον τρώνε καθημερινά οι γαμ... οι τύψεις του και είναι τόσο απεγνωσμένος που σκέφτεται πριν αυτοκτονήσει να πάει στην Τατιάνα και στην Ανίτα για να πει τον πόνο του. Ευτυχώς όμως το γκομενάκι του, η Holly, είναι λογικό κορίτσι και είναι η μόνη που μπορεί να σώσει τον Brent από την αυτοκαταστροφή... Φυσικά είναι και συνοδός του στον ετήσιο χορό του σχολείου τους. Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα. Βλέπετε τον Brent τον λιγουρεύεται και η ορμονοαναμπουμπουλιασμένη Lola, το εξωγήινο εκτόπλασμα του σχολείου! Βέβαια εκεί μπορεί να μην την προσέχει κανείς, αλλά η Lola είναι συνηθισμένη να παίρνει ότι θέλει και ο σκοπός πάντα αγιάζει τα μέσα... Αν ο Brent δεν έρχεται με τη θέλησή του, ε υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Πάντα υπήρχαν κι άλλοι τρόποι για τη Lola… (μουαχαχαχαχα ο.0)



Το καγκουρίστικο (βλ. αυστραλέζικο) "horror film" The Loved Ones έκανε αίσθηση σε όσα φεστιβάλ προβλήθηκε μέσα στον τελευταίο χρόνο και ελπίζω κάποια στιγμή να έρθει και προς τα μέρη μας...

3. I Saw the Devil



Ο Kyung-chul είναι ένας super-dooper-woa επικίνδυνος ψυχάκιας που δολοφονεί μόνο και μόνο για προσωπική του ευχαρίστηση ο άνθρωπος. Έχει διαπράξει κατά συρροή δολοφονίες με τρόπους τόσο γαμηστερούς που ένας φυσιολογικός λακαμάς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ακόμα κι αν ζούσε 24.000 χρόνια A.C.!!! Τα θύματά του ποικίλουν από νεαρές αιθέριες υπάρξεις γένους θηλυκού έως ακόμα και μικρά παιδάκια (αυτή είναι η μεγάλη μαλακία του). Η άχρηστη αστυνομία της Α Κορέας που ουδεμία σχέση έχει με την police.gr, τον καταδιώκει εδώ και αιώνες (που λέει ο λόγος), αλλά δεν είναι ικανοί να τον μπαγλαρώσουν. Μια μέρα η Joo-yeon, θυγατέρα ενός αποσυρμένου (πρώην) τσιφ της αστυνομίας γίνεται η λεία του αρρωστημένου κουραδόμαγκα και εντοπίζεται ψόφια σε πεθαμενατζίδικη, αλλά και τόσο καραcool κατάσταση...!!!

Ο αρραβωνιάρης όμως της αποθανούσας, Dae-hoon, είναι αλάνι και κορυφαίος μυστικός πράκτορας (τύφλα να'χει ο Μέγας Jack Bauer δηλαδή) και αποφασίζει να εντοπίσει τον παλιο!@#$%* που του'φαγε το γυναικάκι και να του γαμ... ότι έχει και δεν έχει!!! Μάλιστα υπόσχεται στην πάρτη του πως θα κάνει τα πάντα-όλα για να πάρει γαμ... εκδίκηση απ'τον τρελαμένο τζιτζιφιόγκο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να γίνει κι αυτός ένα κακιασμένο κουραδοτερατάκι...!!!

Εντάξει, αρκετά μαλακίστηκα, δείτε τώρα το γαμάτο trailer:



Στο ρόλο του δολοφόνου ο Min-sik Choi, πρωταγωνιστής του παραγνωρισμένου-υπερτιμημένου Oldboy και στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Ji-woon Kim (ο κανονικός σκηνοθέτης πήγε τουαλέτα) του A Tale of Two Sisters.

4. Middle Men



Βαριέμαι να γράψω κι άλλες μαλακίες... ΑΝ υπάρχει κάποιος που θέλει να δει ένα trailer με ωραία και μεγάλα βυζιά (πως λέμε με αρχίδια... ε, αυτό έχει ωραία και μεγάλα βυζιά), έχει αρκετά από δαύτα:



ΥΓ: Όπως προσέξατε είπα να μην γράψω δήθεν-σοβαροφανείς-κλισεδιάρικες περιγραφές και μου ήρθε να το κρυοκωλιάσω "λίγο" (καλοκαιράκι είναι)... :) ο.0