Movie Trailers Room 9


5 Trailers που αξίζουν την προσοχή σας:

1. The Wildest Dream



Το 1924 οι ορειβάτες George Mallory και Andrew Irvine επιχείρησαν να είναι οι πρώτοι άνθρωποι που θα κατακτήσουν την κορυφή του Έβερεστ, αλλά από τότε δεν τους ξαναείδε ποτέ κανείς. 75 χρόνια αργότερα (1999), ο ορειβάτης Conrad Anker, εντόπισε το παγωμένο πτώμα του Mallory και η συγκλονιστική ιστορία τους έγινε ντοκιμαντέρ:



Απορία: Αφού το 1999 εντοπίστηκε το πτώμα... πως έγινε τώρα το ντοκιμαντέρ;!;!; Εκτός κι αν πρόκειται για αναπαράσταση...

2. Due Date



Η υπόθεση είναι απ΄τα μεγαλύτερα κλισέ: Δυο αταίριαστοι τύποι αναγκάζονται να περάσουν κάποιες ώρες/μέρες μαζί για κάποιο λόγο (π.χ. όταν πρόκειται για περιπέτεια... για να διαλευκάνουν κάποιο έγκλημα και να πιάσουν τους "κακούς")... Ο ένας είναι πάντα ο μαλάκας και ο άλλος ο κρυόκωλος που δεν σηκώνει και πολλά αστειάκια... Βέβαια πάντα στο τέλος γίνονται αχώριστοι αδερφικοί φίλοι... Πάντως το trailer έχει πλάκα (ο Galifianakis κλέβει την παράσταση):



Ο Robert Downey Jr. χαρακτήρισε την ταινία: "the second greatest movie I’ve ever done"... Ποια να είναι η πρώτη του;!;!;

3. Welcome to the Rileys



Λοιπόν, Gandolfini έχει χάσει κόρη, Bella είναι όπως πάντα κρυφοπουτα... νάκι (εδώ είναι πιο φανερό: στρίπερ λέμε!). Gandolfini φεύγει απ΄το σπίτι και γνωρίζει Bella. Gandolfini βλέπει Bella σαν κόρη του και θέλει να την επαναφέρει στο σωστό δρόμο. Λίγο αργότερα Gandolfini γνωρίζει Bella στη γυναίκα του και σιγά-σιγά αρχίζει κι αυτή να τη βλέπει σαν κόρη της. Αυτά! Trailer:



Καλό δεν φαίνεται;!;!; (δεν ήξερα τι άλλο να γράψω εδώ...)

4. It's Kind of a Funny Story



Το μόνο που χρειάζεται να πω για το It's Kind of a Funny Story είναι ότι πρόκειται για τη νέα ταινία των δημιουργών του Half Nelson. Όλα τα υπόλοιπα για την υπόθεση τα αποκαλύπτει το εξαιρετικό trailer:



ΥΓ: Ναι ξέρω... Φωλιά του Κούκου σε πιο σύγχρονη-πιο νεανική μορφή (και πιο ανάλαφρη προφανώς)... Πάντως σε γενικές γραμμές άρεσε σε όσους το είδαν σε δοκιμαστικές προβολές...

5. Devil



Μια ομάδα 5 ανθρώπων παγιδεύεται μέσα σε ένα ασανσέρ και σταδιακά αρχίζουν να συνειδητοποιούν πως ανάμεσά τους βρίσκεται και ο διάβολος! Αυτή είναι με δύο λόγια η υπόθεση. Και αυτή η υπόθεση βασίζεται σε ιδέα του M. Night Shyamalan... αλλά για κάποιο λόγο (έχει γούστο!!!) δεν ανέλαβε τη συγγραφή του σεναρίου, αλλά αρκέστηκε μόνο στα χρέη παραγωγού... Τελικά το σενάριο το έγραψε ο Brian Nelson-σεναριογράφος των 30 Days of Night και Hard Candy. Το Devil αποτελεί το πρώτο κεφάλαιο μιας τριλογίας τρόμου-που βασίζεται σε αρχική ιδέα του Shyamalan όπως προανέφερα-και η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα χρόνια. Για την ώρα ρίξτε μια ματιά στο πρώτο trailer:



-official site