LOST S06E03: What Kate Does + Ε04 Promo



Στη μία πραγματικότητα: Η Kate, αφού πρώτα απήγαγε και λήστεψε την Claire, αργότερα, όταν συνειδητοποιεί πως ήταν έγκυος, πηγαίνει και της επιστρέφει τη βαλίτσα και την πηγαίνει στη διεύθυνση κατοικίας της οικογένειας που πρόκειται να υιοθετήσει το μωρό της... Τελικά η υιοθεσία ακυρώνεται και ο Aaron βιάζεται να βγει... Η Claire μεταφέρεται εσπευσμένα από την Kate στο νοσοκομείο, αλλά λέει στον γιατρό Ethan Goodspeed... πως δεν είναι έτοιμη να γεννήσει.

Στην άλλη πραγματικότητα: Ο Sawyer το σκάει απ΄το Ναό και η Kate με τον Jin προσφέρονται να τον φέρουν πίσω. Αργότερα η Kate θα τον βρει στο Dharmaville να πενθεί την Juliet. Πίσω στο Ναό ο Sayid βασανίζεται απ΄τον Togan (τον αρχηγό των Άλλων του Ναού) και όταν ο Jack του ζητά εξηγήσεις, παίρνει ως απάντηση πως ο Sayid είναι μολυσμένος και του δίνεται ένα χάπι για να του το δώσει... Αργότερα ο Jack λέει στον Togan πως δεν δίνει το χάπι μέχρι να μάθει τα συστατικά του και όταν δεν παίρνει απάντηση... το καταπίνει και ο Togan του το βγάζει με τη βία. Τελικά μαθαίνουμε πως το χάπι ήταν δηλητήριο και πως ο Sayid πρέπει να πεθάνει για να μην εξαπλωθεί το "σκοτάδι" μέσα του... όπως έγινε και στην περίπτωση της Claire!!! Το επεισόδιο έκλεισε με την επανεμφάνιση της εξαφανισμένης Rousseau-Claire.

Προσωπική αξιολόγηση επεισοδίου: 7.5/10

Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο επεισόδιο (ούτε καν στα 50 καλύτερα), σίγουρα δεν ήταν καλό για την τελευταία σεζόν και σίγουρα δεν είναι αυτό το LOST που γουστάρουμε (χωρίς Ben και Locke, πως να ήταν καλο;;;)... ΑΛΛΑ είμαι σίγουρος (=ελπίζω) πως αυτό θα είναι το χειρότερο της 6ης (πάντως απ΄τα 12 πρώτα επεισόδια, έχει τον χειρότερο τίτλο) και το πιθανότερο είναι να το ήξεραν και οι ίδιοι οι δημιουργοί της σειράς και γι'αυτό και μας το έδειξαν τόσο νωρίς... Τα καλύτερα έρχονται λοιπόν:

LOST S06E04 "The Substitute" Promo: