Nip/Tuck Season 6-The Final Nine Promo!!!



Μόλις 9 επεισόδια έμειναν ακόμα και μετά τέλος!!!

ΥΓ: "In the end no one is perfect".

8 σχόλια:

geok.24 είπε...

Δεν έχω δεί ακόμα κανένα επεισόδιο του 6ου κύκλου αλλά είδα χτες το 2ο μέρος του 5ου κύκλου και με εξαίρεση το 1ο επεισόδιο όλα τα υπόλοιπα ηταν μαύρο χάλι (και να φανταστεί κανείς οτι μου άρεσε πάρα πολύ το 1ο μέρος), πάντως ο 6ος κύκλος μου φαίνεται καλός κάποια στιγμή θα αρχίσω να κατεβάζω!! Μεχρι τότε ξεκίνησα να κατεβάζω το Glee και μου φαίνεται αρκετά καλό!!

CineTV-world είπε...

Στα'λεγα για την 5η... :P Πάντως τα 10 πρώτα επεισόδια της 6ης είναι 1000 φορές καλύτερα από ολόκληρη την 5η σεζόν...

Annie_Hall είπε...

Πάντα υπέροχα τρέιλερς :) Ωπ πρέπει να βρω επεισόδιο; Τι ωραία!

CineTV-world είπε...

Αυτό που βρήκα λέει S07E01!!! :/ :/ :/

geok.24 είπε...

Ξεκίνησα το κατέβασμα του 6ου, από το 1ο κιόλας επεισόδιο είναι καλύτερο απο τον 5ο (εκτος κι αν φταίει οτι το β' μέρος είχε κατεβάσει πολύ τα "στανταρ" της σειρας), εχει και τη Rose McGowan δεν είναι λίγο αυτο!!
Όλοι οι ήρωες που είχαν προστεθεί στο β' μέρος ήταν για κλάματα ειδικά αυτός ο Ραζ ήταν λες και βγήκε απο το σύμπαν των Simpsons!!

CineTV-world είπε...

Δεν θυμάμαι καθόλου ποιος ήταν ο Ραζ!!!

geok.24 είπε...

Ήταν ένας απο τους σπουδαστές του Σον στα πρώτα επεισόδια και προστατευόμενος του που θα ήταν αντικαταστάτης του Σον επειδή δε μπορύσε να περπατήσει, ωσπου ήρθε ο πατέρας του με αίτημα να του κάνει επιμήκυνση (δε χρειάζεται να αναφέρω που φανταζομαι) και προτίμησε να σπάσει το χέρι του και να μη χειρουργήσει ποτέ ξανά!!

CineTV-world είπε...

Α ναι... τον θυμήθηκα! :)

Δημοσίευση σχολίου