Avatar: Pandora & Story Featurettes + Sigourney Weaver's Bold Claims!!!



Η Sigourney Weaver είναι ένθερμη υποστηρίκτρια της ταινίας κι έχει κάνει κάποιες δηλώσεις όπως:

"Avatar will change what people want in the cinema" (για τις υπερπαραγωγές επιστημονικής φαντασίας θα το λέει προφανώς)

"It will pick you up and shake you like a little rag doll. I’m not too much of an emotional creature, but I was weeping by the end. I remember reading the script and thinking, I love this but how can he ever do this. Nothing like this has been done before – floating mountains! I think for a certain generation it will change what they want to happen in the cinema. It is as big as sound. I hope it won’t impact every movie, but for the big movies it raises the bar – it throws the bar away."



ΥΓ: Το 1ο βίντεο ειδικά είναι υπεργαμάτο και αξίζει να το δείτε όλοι (όχι πως το 2ο δεν αξίζει)...

21 σχόλια:

academy είπε...

Respect για την Sigourney!Πιστεύω οτι εκτός απο το ότι είναι πολύ καλή ηθοποιός(έχει προταθεί 3 φορές)ο Cameron της έχει και αδυναμία απο την συνεργασια τους με το Aliens.

CineTV-world είπε...

Ναι, αλλά ο αριθμός των υποψηφιοτήτων δεν είναι μονάδα μέτρησης της αξίας ενός ηθοποιού (δεν αναφέρομαι στη Weaver, αλλά γενικά)... Τα oscars δεν είναι και τα πιο αξιόπιστα κινηματογραφικά βραβεία... Απλά έχουν πλάκα και γκλαμουριά και γι'αυτό ξενυχτάω απ΄το 96...

academy είπε...

Ενοείται αυτό bauer!!Απλά ως cineacademy οφείλω να το αναφέρω!!Το θέμα είναι η Sigourney και το Avatar του Cameron.

CineTV-world είπε...

Μπορεί να εννοείται, αλλά πολλές φορές τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται τόσο συχνά που στο τέλος τα ξεχνάμε τελείως... Πάντως ναι, ως cineacademy αναγνωρίζω πως όφειλες να το αναφέρεις... :P ;)

Simply Burgman είπε...

Κι εγώ έχω πει ότι τα Όσκαρ δεν είναι το παν.Σκηνοθέτες,ηθοποιοί και ταινίες που σάρωσαν σήμερα δεν τις θυμάται κανένας και πάλι άλλα δεν πήραν τίποτα και σήμερα συγκαταλέγονται στα κορυφαία.Αλλά να λέμε ότι αδιαφορούμε κιόλας,είναι σα να λέμε ότι επειδή δεν έχει πάρει Νόμπελ Λογοτεχνίας ο Τολστόι,δε μας νοιάζουν καθόλου τα βραβεία αυτά!!

CineTV-world είπε...

Γιατί ποιος είπε πως αδιαφορεί; :P

Simply Burgman είπε...

To έχουνε πει μερικοί...

CineTV-world είπε...

Να πάνε να το πούνε και στον Academy... :P

Simply Burgman είπε...

Τεσπα,το τρέιλερ το πρώτο είναι εντυπωσιακότατο,αλλά σε μερικά σημεία μου φαίνεται ότι το έχουν παραγαμήσει το θέμα!!!!!!!!Πολύ υπερβολικά και εξεζητημένα τα τέρατα, είναι σα να το κάνουν επίτηδες για να επιδείξουν τις δυνατότητες και τα εφφέ!!!:/:/:/

Annie_Hall είπε...

Είναι πολύ όμορφο και εντυπωσιακό... Ότι θα το δω θα το δω και δεν με πολυνοιάζει αν δεν έχει καλό σενάριο. Δίκοπο μαχαίρι τέτοιες παραγωγές αλλά είναι κάτι νέο. Ίσως στο τέλος να βγει μόνο εφέ και τίποτα παραπάνω, αλλά και τότε καλύτερα αυτά τα εφέ!

firefist_aris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
firefist_aris είπε...

Σήμερα έκλεισα εισιτήρια...

Simply Burgman είπε...

Κάτσε,ρε Άρη!!!!!!!!!Τι έκλεισες;;;;;Έχουν αρχίσει να δίνουν;;;Και τόσο γρήγορα;;!Άμα είναι να αρχίσει από τώρα η πώληση και να μη βρω,να κλείσω κι εγώ!!!

lt.aldo raine είπε...

τι από τώρα ρε??? 9 μέρες μείναν!!!

Simply Burgman είπε...

Και μπορώ να κλείσω από τώρα;;;!!

firefist_aris είπε...

Ναι ρε,εγώ χθες πήρα τηλέφωνο στο σινεμά και ρωτάω αν άρχισε η προπώληση και μου λένε ναι.Ε και έκλεισα,αλλά στη μέση για να φαίνεται καλύτερα το 3D.

firefist_aris είπε...

Πάντως από αυτά που ξέρω και στο the mall άρχισε η προπώληση.

firefist_aris είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά και υπάρχει νέκρα;

lt.aldo raine είπε...

α δεν τα έμαθες?? η γρίπη των χοίρον κολλάει και από το διαδίκτυο:P

Simply Burgman είπε...

Μας έχουν ξετινάξει,δεν προλαβαίνω ούτε να πλάσω(κουλουράκια κ.ά).Το μπλογκ τσάμπα το έφτιαξα, μου φαίνεται...Δεν προλαβαίνω να γράφω και βαριέμαι!!:Ρ:Ρ:Ρ

CineTV-world είπε...

Προς Poetuck:

"Πολύ υπερβολικά και εξεζητημένα τα τέρατα, είναι σα να το κάνουν επίτηδες για να επιδείξουν τις δυνατότητες και τα εφφέ!!!"

Εεε... αυτό ακριβώς κάνουν, που είναι το πρόβλημα;!;!;

Δημοσίευση σχολίου