Οι Προτεινόμενες Ταινίες Της Εβδομάδας 15/11-21/11

Battleship Potemkin
Δευτέρα, 23:00-ΒΟΥΛΗ

(Διάρκεια: 73', Λήξη: 24:15)

Σκηνοθεσία: Sergei M. Eisenstein

"Μία από τις δέκα κορυφαίες ταινίες όλων των εποχών, που διδάσκεται σε όλες τις κινηματογραφικές σχολές του κόσμου, αφού μαζί με τις δύο άλλες ταινίες του Griffith ("Η γέννηση ενός έθνους" και "Μισαλλοδοξία"), έθεσε τις βάσεις της κινηματογραφικής γλώσσας και συνέθεσε τους κανόνες της γραμματικής και του συντακτικού του κλασικού κινηματογράφου. Εδώ ανιχνεύονται με τον πλέον συστηματικό τρόπο οι αισθητικές ιδιότητες του μοντάζ και αποδεικνύεται η μέγιστη σημασία που αυτό έχει, για την τέχνη του κινηματογράφου. Θρυλική παραμένει η εξάλεπτη σκηνή στις σκάλες της Οδησσού (η πιο γνωστή στη ιστορία του σινεμά) στην οποία ο Eisenstein δίνει μάθημα ρυθμού, αυστηρότητας, πλαστικότητας και ακρίβειας της κινηματογραφικής σκηνοθεσίας."

25th Hour
Πέμπτη, 23:15-ΝΕΤ
(Διάρκεια: 129', Λήξη: 1:45)
Σκηνοθεσία: Spike Lee

Monty Brogan καταδικάζεται σε 7ετή φυλάκιση για μια υπόθεση ναρκωτικών. Πρώην βασιλιάς του Μανχάταν, τώρα ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη ζωή που μέχρι τώρα έκανε - μια ζωή που του άνοιγε όλες τις πόρτες της Νέας Υόρκης αλλά του έκλεινε αυτές των φίλων του. Την τελευταία μέρα προτού μπει στη φυλακή, ο Monty προσπαθεί να καλύψει το μεγάλο κενό της ζωής του: προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τον πατέρα του, βγαίνει έξω με τους φίλους του, ενώ ταυτόχρονα η κοπέλα του και δύο καλοί του φίλοι, προσπαθούν όσο προλαβαίνουν, να ανακαλύψουν ποιός τον πρόδωσε. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα είναι σοκαριστικά για όλους..."

American History X
Παρασκευή, 23:00-
ALPHA
(Διάρκεια 112', Λήξη: 24:25)

Σκηνοθεσία:
Tony Kaye

"Μια οικογένεια καταρρέει ύστερα από μια ολόκληρη ζωή, αναλωμένη στο μίσος και τον ρατσισμό! Ένας άνδρας πρέπει τώρα, να πολεμήσει τους δικούς του δαίμονες για να σώσει τον αδελφό του, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό από την τελική πτώση! Μια άνιση αναμέτρηση... Και όλα τα στοιχεία, εναντίον του! Και όμως... Εκείνος, θα προσπαθήσει σκληρά! Ένα συγκλονιστικό δράμα, όπου η βία δίνει μαθήματα ήθους και η οργή καταλύει την ανθρωπιά!"

Άλλες Επιλογές:
ΚΥΡΙΑΚΗ: Phone Booth (ANT1, 21:00)
ΤΡΙΤΗ: Rendition (STAR, 21:00), Escape From L.A. (STAR, 24:30)
ΤΕΤΑΡΤΗ: Ali G Indahouse (ALTER, 24:30)
ΠΕΜΠΤΗ: Casino Royale (STAR, 21:00)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: The Incredibles (NET, 22:00), Unforgiven (STAR, 1:00)
ΣΑΒΒΑΤΟ: Astérix et Obélix contre César (STAR, 21:00), Sleepers (ALPHA, 23:00), EuroTrip (STAR, 23:15), The Incredible Shrinking Woman (ALTER, 2:30)

253 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 253 από 253
Annie_Hall είπε...

"δεν νομίζω να είναι κάτι δύσκολο...το λέω όσο πιο ξεκάθαρα γίνετε...ναι...δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω σχέσει με μια δεκαεξάχρονη...ακόμα και με 15...υπό προϋποθέσεις πάντα...βλέπεισ κάτι κακό σε αυτό??"

Αυτό το υπό προϋποθέσεις έπρεπε να πεις από την αρχή Aldo για να καταλάβουμε. Τσακιστήκαμε να βάλουμε ζώνη αγνότητας σε όλα τα δεκαπεντάχρονα που ξέρουμε ;) Ναι υπό προϋποθέσεις μαζί σου είμαι(έχω δει σχέση να ξεκινάει με την κοπέλα 15 και το αγόρι 19-20 και κράτησε άπειρο καιρό και ήταν πολύ καλά μαζί μέχρι να τα κάνουν πουτάνα-αυτή ήταν η ηλίθια- και της φέρθηκε άψογα-όσο ήταν ανήλικη, μετά τα κάναν πουτάνα-).

"εγώ ακόμα ψάχνω τον λόγο"

Να στον πω εγώ: είστε και οι δύο αγύριστα κεφάλια. Τον βλέπεις που τσιτώνει και το συνεχίζεις, σε βλέπει ότι το τραβάς επίτηδες και τσιτώνει περισσότερο... Η διαγωγή μου(που περιλαμβάνει γαλλικά, πιάνο, κλασσικό μπαλέτο και τα ρέστα) δεν μου επιτρέπει να σας πω τι ακριβώς κάνετε.

"λέω απλά την άποψη μου πάνω σε ένα θέμα..."

Συνηθίζεται τις απόψεις να τις στηρίζουμε με επιχειρήματα :Ρ

Γίνεται να μπλοκάρεις κάποιο άτομο; Ρουφιάνικος ο blogger :)

Άσχετη ερώτηση προς Aldo: Μου έστειλες mail με λίστα για τις σειρές; (αν ναι γιατί δεν έγραψες ποιος είσαι, να καταλάβω;)

Simply Burgman είπε...

Όχι και αγύριστο κεφάλι ο Λοχαγός,ρε Άνν!!Όταν εγώ τσακωνόμουν με τον μπάουερ,αυτός έλεγε συνέχεια ότι κάνουμε μαλακίες και γενικά ούτε λέει πολλά ούτε ασχολείται με τσακωμούς,αλλά τα προσπερνάει συνηθως στην πλάκα...Για τον Τζακ,συμφωνώ!:Ρ;)

W. είπε...

Λίγο άκυρο να έρχομαι να γράφω τώρα μετά από όλη αυτήν την ιστορία (παίζει να είναι και ο χειρότερος καβγάς Τζακ-Άλντο)... Τέλος πάντων:

@ Τζακ

1. Συμπεριφέρονται... Δεν είναι.

2. Ε, άμα με λες υπερβολικό μην περιμένεις να συμφωνήσω! :/ :Ρ ;)

Εντάξει, συγκρατείσαι στα δεκάρια, αλλά έχεις βάλει σε ταινίες που νομίζω ότι δεν το αξίζουν πολύ μεγάλους βαθμούς!

3. Άντε ρε χαμένε :Ρ :/ ;)

Λοιπόν, την είδα και τη ΛΕΥΚΗ ΚΟΡΔΕΛΑ όπως είπα και παραπάνω και νομίζω ότι είναι η δεύτερη καλύτερη ταινία του Χάνεκε μετά τα ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Πανέμορφη ασπρόμαυρη φωτογραφία, παρά πολύ ωραία σκηνοθετημένα πλάνα με πολλή σημειολογία, καλές ερμηνείες (αν και δεν τρελάθηκα), και κυρίως εξαιρετικό πραγματικά σενάριο! Θα έλεγα πως όχι μόνο ερευνά τα αίτια της γέννησης του φασισμού, αλλά και του καπιταλισμού, πολύ καλύτερα από τον Πολ Τόμας Άντερσον δυο χρόνια πριν! Το μόνο που δε μου άρεσε ήταν το πολύ "ευρωπαϊκό" φινάλε χωρίς ουσιαστική κορύφωση-αν και υποννοούσε πως ήταν 90% σίγουρο το ποιος υποκινούσε τα εγκλήματα. Πάντως δεν ξέρω αν θα χωρέσει στην εικοσάδα.

Τέλος να προσθέσω κι εγώ ότι έχω δει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΕΝΕΝΜΠΑΟΥΜ. Πολύ γλυκιά και όμορφη ταινία όντως, και σκηνοθετικά πολύ περίτεχνη! Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι το πως παρ'όλο που οι περισσότεροι χαρακτήρες είναι "κουλτουριάρηδες" επαγγελματίες, συμπεριφέρονται συναισθηματικά σαν μικρά παιδιά! Εξαιρετικός ο Τζιν Χάκμαν.

lt.aldo raine είπε...

""Αυτό το υπό προϋποθέσεις έπρεπε να πεις από την αρχή Aldo για να καταλάβουμε. Τσακιστήκαμε να βάλουμε ζώνη αγνότητας σε όλα τα δεκαπεντάχρονα που ξέρουμε ;) Ναι υπό προϋποθέσεις μαζί σου είμαι(έχω δει σχέση να ξεκινάει με την κοπέλα 15 και το αγόρι 19-20 και κράτησε άπειρο καιρό και ήταν πολύ καλά μαζί μέχρι να τα κάνουν πουτάνα-αυτή ήταν η ηλίθια- και της φέρθηκε άψογα-όσο ήταν ανήλικη, μετά τα κάναν πουτάνα-).""

δηλαδή το όλο θέμα είναι ήταν 2 λέξεις??
εντάξει και γω είχα μια φίλη που στα 14 τα έχει με έναν 23 χρόνο...τον παράτησε μετά από 1-2 εβδομάδες και αυτός κλαιγόταν σαν κοριτσάκι:P

""Να στον πω εγώ: είστε και οι δύο αγύριστα κεφάλια. Τον βλέπεις που τσιτώνει και το συνεχίζεις, σε βλέπει ότι το τραβάς επίτηδες και τσιτώνει περισσότερο... Η διαγωγή μου(που περιλαμβάνει γαλλικά, πιάνο, κλασσικό μπαλέτο και τα ρέστα) δεν μου επιτρέπει να σας πω τι ακριβώς κάνετε.""

δεν τσίτωσε απλά...εκτροχιάστηκε και άρχισε να λέει πράγματα που αν καθόμουν και απαντούσα σοβαρά...δεν θα αρέσει ούτε σε μένα.

έκανες μπαλέτο??:P

""Συνηθίζεται τις απόψεις να τις στηρίζουμε με επιχειρήματα :Ρ""

διαφωνώ...στη συγκεκριμένη περίπτωση {και σε πολλές άλλες} ...δεν χρειάζεται...να επιχειρηματολογήσω για πιο πράγμα...για το ότι δεν έχω πρόβλημα να κάνω σχέση με μια ανήλικη?? πολύ απλά...έχω χεσμένες τις ηλικίες...τα φυλα...τις καταγωγές...τις θρησκείες κτλ...

""Άσχετη ερώτηση προς Aldo: Μου έστειλες mail με λίστα για τις σειρές; (αν ναι γιατί δεν έγραψες ποιος είσαι, να καταλάβω;)""

α το πήρες??...ξέχασα ρε...όμως μετά σε ρώτησα άμα το πήρες...αλλα με γραψες:P
το νούμερο ένα μου...το ψήφισε κανεις??

Annie_Hall είπε...

Προς λατρεμένο costello:

Όσο γελείο κι αν φαίνεται έχεις το πιο σχετικό με το ποστ σχόλιο και είσαι ο πιο άκυρος!

Γαμάτος, δεν πα σφάζονται οι άλλοι, αυτός εκεί το δικό του. Μ΄αρέσεις ;)

"Λοιπόν, την είδα και τη ΛΕΥΚΗ ΚΟΡΔΕΛΑ όπως είπα και παραπάνω και νομίζω ότι είναι η δεύτερη καλύτερη ταινία του Χάνεκε μετά τα ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ."

Βρήκα με ποιον θα τσακωθώ εγώ! Είσαι με τα καλά σου; Είχαν τα παράξενα παιχνίδια τέτοια φωτογραφία, τετοιους συμβολισμούς, τέτοιες ερμηνείες(άκου δεν τρελάθηκε, και μιλάμε για παιδάκια κι ερασιτέχνες); Κάνεις πλάκα!

"Θα έλεγα πως όχι μόνο ερευνά τα αίτια της γέννησης του φασισμού, αλλά και του καπιταλισμού"

Και της τρομοκρατίας με τη σημερινή έννοια θα προσθέσω.

"Το μόνο που δε μου άρεσε ήταν το πολύ "ευρωπαϊκό" φινάλε χωρίς ουσιαστική κορύφωση"

Έχει κάνει ποτέ κάτι διαφορετικό ο Χάνεκε; Πάντα ανοιχτά φινάλε γιατί απλά δεν έχει νόημα. Σε νοιάζει ποιος το έκανε ή τι αντίκτυπο είχε; Θυμίσου τον Κρυμμένο.

"Πάντως δεν ξέρω αν θα χωρέσει στην εικοσάδα."

Ρε μα τον Quentin ειλικρινά σου μιλάω, αν βάλεις άλλο Χάνεκε και δεν βάλεις αυτόν θα σε κηνυγήσω σε όλες τις μεριές του πλανήτη!

Προς Aldo:

Όχι μπαλέτο δεν έκανα(αποφεύγω τη γυμναστική, είναι του διαβόλου).

Καλά σε κατάλαβα. Που με ρώτησε ρε; Δεν το είδα. Μόνο εσύ το έχεις ψηφίσει νομίζω!

"πολύ απλά...έχω χεσμένες τις ηλικίες...τα φυλα...τις καταγωγές...τις θρησκείες κτλ.."

Ρε θα μας πηδήξει όλους αυτόυς :Ρ

CineTV-world είπε...

Προς:

1. "επειδή δεν ηδονίζομαι με τις εκτελέσεις...είμαι φιλοπαιδεραστούλης...μάλιστα."

Όχι γι'αυτό, όχι... αλλά τόσο σε κόβει (που πιστεύεις πως εγώ ηδονίζομαι με τις εκτελέσεις)... Επειδή ηδονίζεσαι με 15χρονα και κοιτάς φωτογραφίες τους στο Hi-5 (είμαι σίγουρος πως θα απαντήσεις με μλκς... "αφού τις βάζουν, που το πρόβλημα;"... :/ :/ :/), επειδή από μόνος σου παραδέχτηκες πως δεν έχεις καμία ηθική αξία και αφού νιώθεις εσύ καλά, δεν βλέπεις να υπάρχει κάποιο πρόβλημα...

2. Ναι ρε, περνούσες και μήνυμα (αλλά που να το καταλάβεις!!!): "στο Hi-5 τα 15χρονα βάζουν καυτές φωτογραφίες, τρέχτε, έχετε πολλές πιθανότητες"...

3. "και να σε δώσουν δίκιο και συχαρητήρια...τελικά όμως..."

Όπως είπα: Για να κρίνουν από μόνοι τους και να ακούσω όλες τις απόψεις. Τελικά και στραβός είναι ο γιαλός και τελείως στραβά αρμενίζουμε...

4. Κακώς σε αρέσει... Αν το κάνω τελείως αδιάφορο... θα την κάνεις;;;

ΥΓ: Τι εννοείς ξέρω τι να κάνω;;; Να σε σβήσω από μόνος μου απ΄τα μέλη;;; Γιατί, δε θα μπορείς να στείλεις και πάλι μήνυμα; Θα μπορείς...

Annie_Hall είπε...

κυνηγήσω ήθελα να πω. Με συγχισε

W. είπε...

'Όσο γελείο κι αν φαίνεται έχεις το πιο σχετικό με το ποστ σχόλιο και είσαι ο πιο άκυρος!'

Χαχα! Πες το ψέματα!

'Βρήκα με ποιον θα τσακωθώ εγώ! Είσαι με τα καλά σου; Είχαν τα παράξενα παιχνίδια τέτοια φωτογραφία, τετοιους συμβολισμούς, τέτοιες ερμηνείες(άκου δεν τρελάθηκε, και μιλάμε για παιδάκια κι ερασιτέχνες); Κάνεις πλάκα!'

Φωτογραφία όχι... Συμβολισμούς λιγότερο διακριτούς, αλλά είχαν. Επίσης πιο γαμάτη σκηνοθεσία. Άκου δε συγκρίνονται οι ερμηνείες! Τα καλόπαιδα εκεί (στα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ) είναι από τους πιο γαμάτους κακούς που έχω δει!

'Έχει κάνει ποτέ κάτι διαφορετικό ο Χάνεκε; Πάντα ανοιχτά φινάλε γιατί απλά δεν έχει νόημα. Σε νοιάζει ποιος το έκανε ή τι αντίκτυπο είχε; Θυμίσου τον Κρυμμένο.'

Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ είχε πολύ μικρότερο αντίκτυπο για μένα από την ΚΟΡΔΕΛΑ ακριβώς λόγω των υπερβολικά ανοιχτών μηνυμάτων. Στην ΚΟΡΔΕΛΑ, μη γελιόμαστε, στην προτελευταία σκηνή το καταλάβαινε και η κουτσή Μαριώ ποιος τα έκανε όλα αυτά... Απλά δε μας δίνεται η απόλυτη σιγουριά.

'Ρε μα τον Quentin ειλικρινά σου μιλάω, αν βάλεις άλλο Χάνεκε και δεν βάλεις αυτόν θα σε κηνυγήσω σε όλες τις μεριές του πλανήτη!'

Θα σε τσαντίσω;; Δεν ξέρω αν θα βάλω καν κάποιον Χάνεκε;; :/ :/ :Ρ

CineTV-world είπε...

ΥΓ2: "δεν έχω πρόβλημα να κάνω σχέση με μια ανήλικη?? πολύ απλά...έχω χεσμένες τις ηλικίες..."

Ακριβώς όπως και κάθε παιδεραστής... Με κάτω από 15 θα πήγαινες; Αν θες, απάντησε σοβαρά και ειλικρινά, αλλιώς μην απαντάς καθόλου (δεν είσαι υποχρεωμένος φυσικά)

CineTV-world είπε...

W, έχει απόλυτο δίκιο η Annie... αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω (άλλαξε και η σελίδα)...

ΥΓ: Αν ξανακάνω ανάρτηση με τις "προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας" να μου τρυπήσετε τη μύτη...

lt.aldo raine είπε...

Όχι μπαλέτο δεν έκανα(αποφεύγω τη γυμναστική, είναι του διαβόλου).

κρίμα:P

""Καλά σε κατάλαβα. Που με ρώτησε ρε; Δεν το είδα. Μόνο εσύ το έχεις ψηφίσει νομίζω!""

πιστεύεις ότι υπάρχει περιπτώσει να το θυμάμαι?:P
εεεεε κακόγουστοι όλοι σας.

""Ρε θα μας πηδήξει όλους αυτόυς :Ρ"

χαχαχαχα καλο:P δεν λέω τίποτα άλλο γιατί θα πέσει χ.

""Έχει κάνει ποτέ κάτι διαφορετικό ο Χάνεκε; Πάντα ανοιχτά φινάλε γιατί απλά δεν έχει νόημα. Σε νοιάζει ποιος το έκανε ή τι αντίκτυπο είχε; Θυμίσου τον Κρυμμένο.""

αυτά να τα ακούει ο poetic:P

""Ρε μα τον Quentin ειλικρινά σου μιλάω, αν βάλεις άλλο Χάνεκε και δεν βάλεις αυτόν θα σε κηνυγήσω σε όλες τις μεριές του πλανήτη!""

ελπίζω να έχεις καταλάβει ότι άμα δεν τον κυνηγήσεις...θα σε κυνηγήσω εγώ γιατί τόλμησες να ορκιστείς στο όνομα του q...και να μην το πραγματοποιήσεις:P

w...μετά από αυτά που έγραψες...αν δεν βάλεις αυτό...πιο θα βάλεις??

W. είπε...

ΟΚ

Η λίστα με τις σειρές είναι σχεδόν έτοιμη!

lt.aldo raine είπε...

"" Με κάτω από 15 θα πήγαινες; Αν θες, απάντησε σοβαρά και ειλικρινά, αλλιώς μην απαντάς καθόλου (δεν είσαι υποχρεωμένος φυσικά)""


όχι...όχι για ηθικές και άλλες τέτοιες μαλακίες...αλλα γιατί πολύ απλά μια 13 πχ δεν είναι έτοιμη ψυχολογικά... σωματικά ...και εγκεφαλικά για κάτι τέτοιο.

lt.aldo raine είπε...

""Η λίστα με τις σειρές είναι σχεδόν έτοιμη!""

η λίστα με τις ταινίες???

W. είπε...

Οι ταινίες αργούν λίγο ακόμη... Με προβληματίζουν κυρίως ποια θα αφήσω έξω.

Simply Burgman είπε...

Κοστέλο,την λιστα με τις ταινίες την ετοίμασες;;Ποια έβαλες πρώτη;;!:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ

Συμφωνώ μαζί σου και για την Κορδέλα και για τον Κρυμμένο...

"Θυμίσου τον Κρυμμένο"
Σιγά ρε Άννι,εσύ κι ο V!!!:Ρ

W. είπε...

'Κοστέλο,την λιστα με τις ταινίες την ετοίμασες;;'

Όταν λέει ο άλλος πως είσαι γκαβούλιακας... :Ρ ;)

Το ΣΛΑΜΝΤΟΓΚ!!

Simply Burgman είπε...

Όταν λέει ο άλλος πως είσαι γκαβούλιακας... :Ρ ;)

Ρε,δεν το είχε βγάλει όταν το έγραψα!!:Ρ

Χαχαχαχα,καλό....!!Ελπίζω να μην το έχεις βάλει καν στην 20αδα αυτό!!!

W. είπε...

Ρε, αλήθεια τώρα, πλησίασε επικίνδυνα να μπει στις 20!

lt.aldo raine είπε...

"" Ρε, αλήθεια τώρα, πλησίασε επικίνδυνα να μπει στις 20!""

είμαι πολύ περίεργος:P

Simply Burgman είπε...

Το ενεός είναι πολύ αδύναμη λέξη για την περίπτωση....Αφού δεν μπήκε πάλι καλά.Να σπω,θα σε ερωτευτώ με το Νο 1???:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ

W. είπε...

:)) Έλα ρε Φοντ πια, τέτοια εμπάθεια ούτε εγώ με τον ΑΓΓΛΟ ΑΣΘΕΝΗ!

Ξέρω γω;; Θα δεις, θα δεις :Ρ

Άλντο, απλά περίμενε.

Simply Burgman είπε...

Δεν είναι εμπάθεια,είναι αιτιολογημένη και γερά στερεωμένη,ευσταθής αντιπάθεια:Ρ

Εγώ την έχω την 20αδα,αλλά πρέπει να αποφασίσω την κατάταξη...:/

CineTV-world είπε...

Προς Π:

"όχι...όχι για ηθικές και άλλες τέτοιες μαλακίες...αλλα γιατί πολύ απλά μια 13 πχ δεν είναι έτοιμη ψυχολογικά... σωματικά ...και εγκεφαλικά για κάτι τέτοιο"

Ενώ μια 14-15-16... είναι πανέτοιμη... εεε;!;!; :/ :/ :/

Annie_Hall είπε...

Και το γελοίο πως το έγραψα έτσι? Βιαζόμουν να φύγω από το γραφείο!

costello αν δεν βάλεις ούτε ένα Χάνεκε δεν με πειράζει(μπορεί να μη σου αρέσει ρε αδερφέ, δεν θα σε πιέσω). Αλλά αν βάλεις έναν και δεν βάλεις την Κορδέλα θα είμαι αμείλικτη.

Πλησίασε το Slumdog και ο Χάνεκε έξω; Τσκ τσκ τσκ.

"Ενώ μια 14-15-16... είναι πανέτοιμη... εεε;!"

14 από 16 έχει γιγάντια διαφορά! Όταν λέω είσαι υπερβολικός...

CineTV-world είπε...

Ενώ το "γιγάντια" δεν είναι καθόλου υπερβολή (ούτε καν στο ελάχιστο)...!!! :/ :/ :/ Και το ίδιο έτοιμη είναι μια 16άρα με μια 18+;;; Και όπως είπα και προηγουμένως: "Τελικά και στραβός είναι ο γιαλός και τελείως στραβά αρμενίζουμε"...

Annie_Hall είπε...

Η 16άρα μέχρι να την ψήσεις να βγείτε, να προχωρήσετε θα έχει φτάσει σχεδόν 17! Και νομίζω 16 με 18 δεν έχει μεγάλη διαφορά από άποψη ωριμότητας.

14 θεωρείται παιδί(μην κοιτάς που πλέον είναι ξετσίπωτα από αυτή την ηλικία) 16 ούτε από τον νόμο δεν θεωρείται. Άντε, που θα με πεις υπερβολική!

CineTV-world είπε...

Με γενικεύσεις σαν κι αυτή: "μην κοιτάς που πλέον είναι ξετσίπωτα από αυτή την ηλικία"... φυσικά και είσαι υπερβολική...

Annie_Hall είπε...

Μη το πάμε μέχρι εκεί σε παρακαλώ(για το αν τα θέλει ο κώλος τους ή όχι) γιατί δεν θα λήξει ποτέ(δεν θα πω ποτέ ότι φταίνε τα παιδάκια και όχι οι γονείς τους αλλά έχουν τον αμάζευτο).

Εντωμεταξύ με όλα αυτά το google θα σου στέλνει όλους τους ανώμαλους!

Η άποψή μου είναι ότι από 16 και πάνω είναι ok. Και στην τελική γιατί τα αγόρια να θεωρούνται ώριμα και τα κορίτσια όχι(γιατί κυριαρχει κι αυτό σαν άποψη). Το καλύτερο πιστεύω είναι να τους λέμε "πάνε διάβασε κι άσε τα γκομενιλίκια" αλλά είναι κάτι απόλυτα ανθρώπινο και φυσιολογικό να γκομενίζουν σε αυτή την ηλικία. Και είμαι κάθετη στο ότι είναι πολύ νορμάλ μια διαφορά 3-4 χρόνια. Να το λήξουμε εδώ;

CineTV-world είπε...

1. Για μένα φταίνε οι γονείς, το σχολείο και τα πρότυπα της τηλεόρασης...

2. Όχι ρε Annie, μη μου λες τέτοια... Κι έλεγα που με βρήκε αυτός ο μλκς που έκανε εγγραφή σήμερα... Μου έρχεται να σβήσω όλα τα μηνύματα που περιέχουν τη λέξη "π..." και να τον σβήσω κι αυτόν... Εσύ τι λες;;;

3. Ναι-ναι, να το λήξουμε (ειδικά με σένα :P)...

Annie_Hall είπε...

2. Κάνε ότι καταλαβαίνεις, εγώ θα σου πω; Η αλήθεια είναι ότι χέστηκα κιόλας αν θα τα σβήσεις ή όχι(sorry αλλά είναι η αλήθεια).

ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ GOOGLE ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

(Νομίζω τους τρόμαξα)

CineTV-world είπε...

2. Απλά μια 2η άποψη ζητάω μωρέ...

CineNaupigos είπε...

Προς Αννι:

"Με μένα γιατί δεν τσακώνεται κανείς;"

Έλα να τσακωθούμε εμείς κούκλα μου!! Τι μπάζο που είναι αυτός ο Ταραντίνο;;; Και τι μαλακίες ταινίες που κάνει;; :-P

CineTV-world είπε...

:)) :)) :)) Γεια σου ρε Greek lover Ναυπηγέ... Εσύ το πας για χοντρό τσακωμό ρε!!!

ΥΓ: Προφανώς η δικιά σου δεν ξέρει το blog μου... έτσι δεν είναι; :P ;) :))

CineNaupigos είπε...

"Ρε θα μας πηδήξει όλους αυτόυς :Ρ"

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Γαμάω ό,τι κινείται με άλλα λόγια!!!! :-PPPPP

CineNaupigos είπε...

Προς Bauer:

Υ.Γ. Ξέρει για το blog αλλά δεν έχει μπει ποτέ... Γιατί να μην το ξέρει;;; :-/ :-/ :-/

lt.aldo raine είπε...

zilevis manari?:P

CineNaupigos είπε...

Βρε άντε από εδώ εγώ ούτως ή άλλως σου πέφτω μεγάλος... ;-) :-P :-))

lt.aldo raine είπε...

afou ipame re... den me niazoun i ilikies:P

CineNaupigos είπε...

Ούτε έθνικότητες, θρησκείες, φυλές, χρώματα, γλώσσες κλp. Το φύλο σε ενδιαφέρει ή μπα;; :-P

lt.aldo raine είπε...

eksartate:p

'Γαμάω ό,τι κινείται με άλλα λόγια!!!! :-'


katse re... k oi katsikes kinounte alla den tis kitazo epimona:P

CineTV-world είπε...

Προς Ναυπηγό:

Αυτό να μου πεις!!! Γιατί να μην το ξέρει; Άλλωστε έχω και πασίγνωστο blog... :P :/ :/

Προς Π:

Τα μικρά τα κατσικάκια όμως... :/ :/ :/

lt.aldo raine είπε...

mikra se megethos i se ilikia??

CineTV-world είπε...

Σε ηλικία κυρίως...

lt.aldo raine είπε...

e analoga tin ilikia...

lt.aldo raine είπε...

e kai meta tous anomalous....malon tha plakosoun kai i galaktoviomixanies...:}

CineTV-world είπε...

Αυτές δεν με πειράζουν...

ΥΓ: Σοβαρά τώρα... εγώ λέω να την παρατήσουμε τη συγκεκριμένη ανάρτηση...

CineNaupigos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
CineNaupigos είπε...

"Αυτό να μου πεις!!! Γιατί να μην το ξέρει; Άλλωστε έχω και πασίγνωστο blog... :P :/ :/"

Ναι Μπάουερ αγόρι μου είναι ούτως ή άλλως πασίγνωστο, αλλά γιατί με ρώτησες in the first place;; Κάποιο δόλο θα έχεις εσύ. :-/


"katse re... k oi katsikes kinounte alla den tis kitazo epimona:P"

Ρε παιδιά μια ερώτηση για όποιον ξέρει: αυτή η ταινία τελικά δούλεψε (στην ελλάδα) ή πάτωσε;; Σε 2-3 σάιτ λένε εντελώς άλλων αντί άλλων μεταξύ τους όσον αφορά τα εισιτήρια. Εάν γνωρίζετε πείτε μου, έχω μεγάλη απορία...

CineTV-world είπε...

1. Επειδή είπες "κούκλα μου" την Annie ρε... Για πες τη δικιά σου να έρθει προς τα δω να δει τι γράφεις... :P

2. Δε γνωρίζω και ποτέ δεν ασχολούμαι με box office...

ΥΓ: Λοιπόν, πέρασε η ώρα και την κάνω (κοινώς νύσταξα), αύριο πάλι (καληνύχτα δεν λέω γιατί είναι gay τέτοιες ευχές :P ;) :/)... Κι επιτέλους ας παρατήσουμε τη συγκεκριμένη ανάρτηση στη λήθη του χρόνου (άμα είναι ποιητής ο άνθρωπος, άμα είναι ποιητής!!! :/)...

CineNaupigos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
CineNaupigos είπε...

1. Άμα είναι να ζηλεύει με τέτοια, απλώς δεν αξίζει να ασχολούμαι μαζί της (και με την οποιαδήποτε).
Σιγά μην έρθει από εδώ, δεν είναι πολύ του σινεμα δυστυχώς. :-(
Ρε αφού είναι κούκλα η Annie (σύμφωνα με τον Γούντι Αλλεν...)!!

Υ.Γ. Πάω και εγώ ρε ποιητά.

Simply Burgman είπε...

"Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Γαμάω ό,τι κινείται με άλλα λόγια!!!! :-PPPPP"

Κοίτα_γέλιο_ό_άλλος!!!

"Τα μικρά τα κατσικάκια όμως... :/ :/ :/"

Ξςφύγαμε_ανεπιστρεπτί....

"Υ.Γ. Πάω και εγώ ρε ποιητά."

Άντε-ρε,τα_λέμε!!:Ρ

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 253 από 253   Νεότερο› Νεότερο»

Δημοσίευση σχολίου