Invictus-Trailer

23 σχόλια:

Simply Burgman είπε...

Να την πω την κακία μου;Να την πω...Μου φάνηκε σαν το τρέιλερ μιας από εκείνες τις ταινίες μπάσκετ ή μπέιζμπολ που έβαζε το μέγκα τα σαββατοκύριακα και μια ομάδα από άσημους παίκτες προσπαθούσε να πάρει το κύπελλο.Και πολύ αμερικάνικο. Μα καλά, δεν είναι η βιογραφία του Μαντέλα;;;;;;;

firefist_aris είπε...

Κακιέ Ποετικ...
Εμένα το τρέϊλερ μου άρεσε,και φαίνεται πως θα έχουμε δύο πολύ καλές ερμηνείες...Δε θα έλεγα πως μου φάνηκε σαν αυτές τις ταινίες στο MEGA.Ιστγουν είναι αυτός.

geok.24 είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΤΡΕΪΛΕΡ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ!!

lt.aldo raine είπε...

orea ta panoramika.

academy είπε...

ααα...μου άρεσε πολύ!

W. είπε...

Γιατί ρε παιδιά, καλό φαίνεται!!! Μακάρι να μην το κάνει αμερικανιά όμως.

Simply Burgman είπε...

Mα αμερικανιά φαίνεται!!Αθλητική ταινία στυλ,σαν εκείνες που το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα μπαίνει βασανιστικά, σε slow motion,το καλάθι το νικητήριο, που ανατρέπει το αποτέλεσμα! Δεν είδα καμία εστίαση στο Μαντέλα, λες και η ταινία θα είναι για το Ντέιμον μου φάνηκε!!

CineTV-world είπε...

Προς Poetuck:

1. Και τώρα που την είπες την "κακία" σου, τι κατάλαβες; Καθόλου αμερικάνικο (!!!) δε μου φάνηκε. "Μα καλά, δεν είναι η βιογραφία του Μαντέλα;;;;;;;" Πόσο φαίνεται πως δεν διαβάζεις "ΣΙΝΕΜΑ"... :P Έχει μια πολύ συγκεκριμένη ιστορία να αφηγηθεί, αυτή της προσπάθειας του προέδρου Mandela να ενώσει το έθνος του αφήνοντας πίσω του τον ρατσισμό του Apartheid με τη βοήθεια ενός αθλήματος (βλ. ράγκμπι)... Πως μπορεί να είναι αμερικανιά μια ταινία με πανανθρώπινα μηνύματα δεν μπορώ να το καταλάβω... Άσε που ποτέ δεν είδα εντυπωσιακό trailer από ταινία του Eastwood (το trailer του MDB μου φάνηκε ψιλοαδιάφορο...), αλλά οι ταινίες ήταν πάντα ταινιάρες (το λιγότερο)...

2. "Mα αμερικανιά φαίνεται!!Αθλητική ταινία στυλ,σαν εκείνες που το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα μπαίνει βασανιστικά, σε slow motion,το καλάθι το νικητήριο, που ανατρέπει το αποτέλεσμα! Δεν είδα καμία εστίαση στο Μαντέλα, λες και η ταινία θα είναι για το Ντέιμον μου φάνηκε!!"

Άλλο trailer είδες; :/ :/ :/ Όσο για την εστίαση... πιστεύω πως θα είναι 50-50... Όπως είπα: "Έχει μια πολύ συγκεκριμένη ιστορία να αφηγηθεί" και σε αυτή την ιστορία έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Damon...

Προς W:

"Μακάρι να μην το κάνει αμερικανιά όμως"

Δεν είναι "ικανός" να κάνει "αμερικανιά"... δεν μας έχει συνηθίσει έτσι...

Simply Burgman είπε...

1.Πρέπει να καταλάβω κάτι;Τη γνώμη μου είπα.Εδώ εσύ λες τον Ράιαν αμερικανιά...Δεν έχει παναθρώπινα μηνύματα για τον πόλεμο, τη φιλία και την αυτοθυσία εκεί; Δεν έχει να κάνει το ένα με το άλλο:αμερικανιά φαίνεται στον τρόπο που το προσεγγίζεις το θέμα και για αυτό περιμένουμε την ταινία. Το τρέιλερ έτσι μου φάνηκε.

CineTV-world είπε...

1.Α. Προφανώς για πλάκα ρώτησα "τι κατάλαβες;"...

Β."Εδώ εσύ λες τον Ράιαν αμερικανιά..."

Παρακαλώ!!! Τι έγινε;!;!; Μήπως με μπερδεύεις με τον W;;; :/ Πάντως ο Ράιαν είναι αμερικανιά (αν και όχι 100%), αλλά είναι Spielberg... Ο Eastwood δεν μας έχει συνηθίσει σε αμερικανιές. Τουλάχιστον όχι τα τελευταία χρόνια...

Γ. "αμερικανιά φαίνεται στον τρόπο που το προσεγγίζεις το θέμα"

Ωραία, τι έχει ο τρόπος προσέγγισης του θέματος και σου φάνηκε ως αμερικανιά; Αληθινή ιστορία είναι... τι να έκανε, να την άλλαζε;!;!;

Simply Burgman είπε...

Το τρέιλερ έτσι μου φάνηκε, τι να κάνουμε;;Ευελπιστώ όμως ότι η ταινία δε θα είναι έτσι. Λες και είμαι κανένας αντι-Clintιανός!!!

CineTV-world είπε...

Καλά ντε... δε σε είπα και καμπούρη!!!

W. είπε...

Εγώ σου λέω Ντόναλντ ότι το 75% της ταινίας θα είναι η φιλική σχέση ανάμεσα σε δύο πρόσωπα... Την οποία ευελπιστώ ότι ο Κλιντ θα αποτυπώσει όπως πάντα μοναδικά!

Έχεις δίκιο Τζακ, αν και μερικές σκηνοθετικές του δουλειές κυρίως από το παρελθόν ψιλο ή χοντροαμερικανίζουν... Και η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ψιλοαμερικάνιζε σε λίγα μόνο σημεία.

W. είπε...

Α, και ο Ράιαν είναι κάργα αμερικανιά, αλλά αν έλειπαν τα τελευταία 10 λεπτά θα ήταν πολύ ταινιάρα!

Simply Burgman είπε...

Καλά ντε... δε σε είπα και καμπούρη!!!

Δέσποινα ή Αργύρη;;;

CineTV-world είπε...

Απ΄την ηλικία μου θα'πρεπε να το μαντέψεις...

ΥΓ: Αν και προτιμώ το Δεσποινάκι τώρα που το σκέφτομαι "λογικότερα"... ;)

Simply Burgman είπε...

:))

Υ.γ:Από τις λίγες όμορφες που έχουν και μυαλό και ξέρουν να μιλάνε!

lt.aldo raine είπε...

kala to despinaki{apo konta ine poli pio orea}...ala
o argiris pios ine??

CineTV-world είπε...

Προς Poetuck:

ΥΓ: Δε θυμάμαι τι λέει... ;) :/ :/

Προς Brad:

Άμα είναι μπέμπης ο άνθρωπος... :P

ΥΓ: βασικά απόρησα που τον ανέφερε και ο Poetuck...!!!

lt.aldo raine είπε...

xaxa vlaka:P pios ine re??

CineTV-world είπε...

xaxa eksipne... De se lew:}

ps: Ade 8a soy pw: O Argyris Kampouris einai:}:}:}

W. είπε...

Ποια Δέσποινα;; Ποια Αργύρη;;;

CineTV-world είπε...

Ρε W, Black-out έπαθες; :P

Δημοσίευση σχολίου