2012-Disaster Posters!!!












ΥΓ: Ειδικά η τελευταία... είναι όλα τα λεφτά λόγω συμβολισμού!!!

16 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν. Εντυπωσιακές αλλά πολύ κοινότυπες. Όλες οι ταινίες καταστροφής ίδια πόστερ έχουν πια. Μπορούσαν να παίξουν λίγο με το μυστήριο της ημερομηνίας όπως έκαναν πριν βρουν τα trailers.

CineTV-world είπε...

Η τελευταία τουλάχιστον δεν είναι καθόλου κοινότυπη. Και μόνο για τον συμβολισμό του αγάλματος του ("σωτήρα") Χριστού που πέφτει προς τη μεριά δεκάδων ανθρώπων είναι τουλάχιστον τολμηρά προκλητική (με την καλή έννοια όμως).

ΥΓ: Ακόμα και η 2η, με το αεροπλανοφόρο (που κανονικά χρησιμοποιείται ως ασπίδα προστασίας για τις Η.Π.Α.) που πρόκειται να πλακώσει το Λευκό Οίκο... έχει ένα παρόμοιο γαμάτο συμβολισμό...

lt.aldo raine είπε...

και τα 3 posters έχουν γαμάτο συμβολισμό, αλλα πεισσότερο με αρέσουν τα 2 πρώτα...το 3 το έχει καταλάβει και ο τελευταίος των μοϊκανών.

CineTV-world είπε...

"το 3 το έχει καταλάβει και ο τελευταίος των μοϊκανών."

Και που είναι το κακό;;; Έτσι θα'πρεπε... να το καταλάβουν όλοι.

ΥΓ: Αφού σου άρεσαν... γιατί βαθμολόγησες με 2 τις αφίσες ρε αληταρά;;; :P

lt.aldo raine είπε...

""Και που είναι το κακό;;; Έτσι θα'πρεπε... να το καταλάβουν όλοι.""

έλα μωρέ...είναι σαν να κοιτάς ένα δέντρο{πλαστικό φυσικά}...και να έρχεται ο άλλος και να σε λέει...μαλακα κοίτα ένα δέντρο.

ps:δεν έχω βάλει ποτε βαθμό.

CineTV-world είπε...

"έλα μωρέ...είναι σαν να κοιτάς ένα δέντρο{πλαστικό φυσικά}...και να έρχεται ο άλλος και να σε λέει...μαλακα κοίτα ένα δέντρο."

Το συγκεκριμένο μήνυμα μπορεί να είναι προφανές για μένα, για σένα, για την Annie κλπ-κλπ... αλλά δεν είναι και για τους θρησκόληπτους που μπορεί να νομίζουν ότι αυτό το... δέντρο είναι κάτι το μεταφυσικό...

geok.24 είπε...

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ), ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΗ Η ΤΑΙΝΙΑ....

CineTV-world είπε...

Εκείνες οι αφίσες δεν είχαν κανένα συμβολισμό όμως...

geok.24 είπε...

ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ?? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΡΗΣΚΟΣ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ) ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ!! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΦΙΣΑ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΕΡΙΧ!!!!!) ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ Η ΑΦΙΣΑ!! ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΟΦΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ!!

Annie_Hall είπε...

Ρε παντού συμβολισμούς βλέπετε; Ταινία καταστροφής = γνωστά κτίρια και μνημεία γίνονται σκόνη.

Καταλαβαίνω τι εννοείτε και μπορώ να το δω αλλά καθόλου δεν θα μου φαινόταν περίεργο αν ήταν τυχαίο.

CineTV-world είπε...

Προς Geo:

Ναι είναι εμμονή μου... κι αν το βρίσκεις κακό, δεν μπορώ να το αλλάξω. Όλοι οι θρησκόληπτοι πάνω στην πίστη τους στηρίζουν πολλές απόψεις τους και μου τα έχουν πρίξει (όχι άμεσα, τελείως έμμεσα)... Εγώ γιατί να μη κάνω κάτι παρόμοιο; Ειδικά μετά το Religulous μου φάνηκαν ακόμα πιο γελοίες οι θρησκείες. Πίσω απ΄τη δικαιολογία της όποιας θρησκείας έχουν γίνει τα χειρότερα εγκλήματα... Οπότε ναι, στη τελευταία αφίσα είναι πολύ έντονος ο συμβολισμός (κι ας είναι ταινία του Έμεριχ).

"ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ Η ΑΦΙΣΑ!!"

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα... :)

CineTV-world είπε...

Προς Annie:

Μα τόσο τυχαίο το άγαλμα του Χριστού να πέφτει προς τη μεριά δεκάδων ανθρώπων (πιστών το πιθανότερο)...;;; Μιλάμε για μεγάλη τύχη!!! :P

geok.24 είπε...

ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ (ΟΥΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ "ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ") ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΡΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ :) ), Η ΑΦΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ" ΠΙΣΤΕΥΩ!!
ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ DVD TO RELIGULOUS ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΥΣΤΑ, ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΑΒΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ!!

CineTV-world είπε...

Εννοείται πως πάνω απ'όλα είναι για να προσκαλέσει... Για μένα πάντως περισσότερη σημασία έχει το πως θα αντιληφθεί ο καθένας από εμάς την/το εκάστοτε αφίσα/έργο/οτιδήποτε παρά το ποιές ήταν οι προθέσεις των δημιουργών... και στην τελική, ο καθένας μπορεί να δει ότι θέλει χωρίς να σημαίνει απαραίτητα πως έχει δίκιο ή άδικο (όπως εγώ στη συγκεκριμένη περίπτωση)...

ΥΓ: Πρέπει να δεις επειγόντως ΑΥΤΟ...

geok.24 είπε...

Y.Γ.: ΟΝΤΩΣ ΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ DVD ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ!! ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ POWAQATSI (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΤΣΙ) ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!!

CineTV-world είπε...

Δεν έτυχε να το δω...

Δημοσίευση σχολίου