Alice in Wonderland-Αφίσες

8 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Από τη μια ανυπομονώ, από την άλλη μυρίζομαι βαρετή Burton-ική επανάληψη...

CineTV-world είπε...

Ας ελπίσουμε πως όχι...

lt.aldo raine είπε...

δεν είναι ποτε βαρετή η μπαρτονικη επανάληψη.

Annie_Hall είπε...

Οι χρωματιστές είναι λίγο. Κακά τα ψέματα ο Burton είναι μεγάλος καλλιτέχνης και εξασκεί πολλές μορφές τέχνης. Αλλά όλη αυτή η μελαγχολία έχει καταντήσει λίγο βαρετή κι δήθεν. Και ο άτιμος καταφέρνει να στο βγάλει αυτό ακόμη και όταν χρησιμοποιεί όλα τα χρώματα του κόσμου. Ok είσαι ο Tim Burton ξέρουμε τι μπορείς να κάνεις, γιατί δεν δοκιμάζεις κάτι καινούριο για αλλαγή;

geok.24 είπε...

ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ, ΠΟΣΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΕΝΙΩΣΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΤΣΑΡΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ?? Ή ΣΤΟ ΒIG FISH ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΤΑΙΝΙΑ!!

CineTV-world είπε...

1. "Αλλά όλη αυτή η μελαγχολία έχει καταντήσει λίγο βαρετή κι δήθεν."

Δε νομίζω...

2. "ΣΤΟ ΒIG FISH ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ!!"

Έβγαζε λίγο...

geok.24 είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Τ...ΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ!!

Annie_Hall είπε...

Ειδικά ο Τσάρλι, πρέπει να είναι η πιο μελαγχολική του ταινία.

Προσωπικά λατρεύω ότι κάνει. Όμως είναι σαν τα το ωραιότερο γλυκό που έχεις φάει. Κάθε φορά θα σου αρέσει πολύ, αλλά αν το τρως πολύ συχνά δεν θα σου φαίνεται τόσο ξεχωριστό.

Δημοσίευση σχολίου