The Hunger Games - Trailer and Character Posters



Κάθε χρόνο, στην ερειπωμένη γη που κάποτε ήταν γνωστή ως Βόρεια Αμερική, το έθνος των Panem αναγκάζει κάθε μία από τις 12 περιφέρειές του να στείλει από ένα έφηβο αγόρι κι ένα κορίτσι για να ανταγωνιστούν στους "Αγώνες Πείνας"! Εν μέρει διεστραμμένη ψυχαγωγία, εν μέρει τακτική εκφοβισμού της κυβέρνησης, οι "Αγώνες Πείνας" είναι ένα εθνικό τηλεοπτικό γεγονός στο οποίο οι συμμετέχοντες πρέπει να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλο έως ότου παραμείνει μόνο ένας επιζών! Αφού αναμετρήθηκε με άρτια εκπαιδευμένους διαγωνιζόμενους που είχαν προετοιμαστεί για αυτά τα παιχνίδια σε όλη τους τη ζωή, η Katniss αναγκάζεται να βασιστεί στα οξυδερκή ένστικτά της καθώς και στην καθοδήγηση του μεθύστακα και πρώην νικητή, Haymitch Abernathy. Αν θέλει να επιστρέψει στην περιοχή 12, η Katniss θα πρέπει να κάνει τις πιο απίθανες επιλογές σε ένα παιχνίδι όπου η επιβίωση έρχεται αντιμέτωπη με την ανθρωπιά και η ζωή αντιμέτωπη με την αγάπη!



To ομώνυμο Best-seller της Suzanne Collins, είναι το πρώτο μυθιστόρημα από μια λογοτεχνική τριλογία για την οποία έχουν εκδοθεί πάνω από 16 εκατομμύρια αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο...

Σκηνοθεσία: Gary Ross.
Πρωταγωνιστούν: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Woody Harrelson, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Toby Jones και ο Lenny Kravitz.
Πρεμιέρα: 22 Μαρτίου 2012 (Ελλάδα).