Mission Impossible: Ghost Protocol - Trailer



Αυτή δεν είναι απλά άλλη μία αποστολή. Η IMF έχει κλείσει μετά από υποτιθέμενη εμπλοκή της σε μια παγκόσμια τρομοκρατική συνωμοσία που οδήγησε σε βομβιστική επίθεση. Έτσι λοιπόν το "Ghost Protocol" τέθηκε σε εφαρμογή και ο Ethan Hunt με την "βρώμικη" νέα ομάδα του πρέπει να δράσουν undercover για να καθαρίσουν το όνομα της οργάνωσής τους. Καμία βοήθεια, καμία επαφή, εκτός δικτύου, τελείως μόνοι τους. Δεν έχετε ξαναδεί πιο θαρραλέα, πιο θρασύτατη, πιο έντονη και πιο επικίνδυνη αποστολή από αυτή!


ΓΑΜΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...!!! Το αξιοσημείωτο είναι ότι το 4ο Mission: Impossible είναι από τον σκηνοθέτη των Iron Giant, Incredibles και Ratatouille και είτε είσαι fan του Cruise, είτε όχι (προσωπικά δεν είμαι, αλλά δεν μου την σπάει κιόλας), θα πρέπει να τον παραδεχτούμε όλοι σε αυτό που είπε ο JoBlo στο twitter: "Say what you will about Tom Cruise, there's not another movie star on the planet who would do this for a movie". Έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο (και μεταξύ μας δεν είναι και κακός ηθοποιός - σαν άνθρωπος μπορεί να είναι μαλακάκος, αλλά δεν μας αφορά:p)!

Υ.Γ. βέβαια ο Tom δεν κάνει ούτε τέτοια, ούτε τέτοια! :P

Σκηνοθεσία: Brad Bird.
Πρωταγωνιστούν: Tom Cruise, Jeremy Renner, Paula Patton, Simon Pegg, Tom Wilkinson, Ving Rhames, Josh Holloway και ο Anil Kapoor.
Πρεμιέρα: 21 Δεκεμβρίου 2011 (Αμερική).