Movie Trailers Room: Super & The Bang Bang Club



Όταν ο loser Frank (Rainn Wilson) βλέπει την πρώην εξαρτημένη από ναρκωτικές ουσίες σύζυγό του (Liv Tyler) να αποπλανάτε από έναν έμπορο ναρκωτικών (Kevin Bacon), νιώθει τελείως ανίκανος να τη βοηθήσει. Σύντομα όμως θα εμπνευστεί από τους φανταστικούς υπερήρωες της ποπ κουλτούρας και θα αποφασίσει να αντεπιτεθεί με τη μορφή ενός τιμωρού του εγκλήματος, του Crimson Bolt (ΟΥΑΟΥ!). Με ένα χειροποίητο κοστούμι, ένα γαλλικό κλειδί κι ένα τρελό sidekick ονόματι Boltie (Ellen Page), ο Crimson Bolt ξεχύνεται στους κακόφημους δρόμους με την ελπίδα να σώσει τη γυναίκα του.



Πρεμιέρα: 1 Απριλίου 2011 (Αμερική)



Το The Bang Bang Club εξιστορεί την πραγματική ιστορία μιας ομάδας τεσσάρων νέων πολεμικών φωτογράφων - Greg Marinovich, Joao Silva, Kevin Carter και Ken Oosterbroek – οι οποίοι ήταν συσπειρωμένοι γύρω από τη φιλία και την αίσθηση του καθήκοντός τους να παρουσιάσουν την αλήθεια. Έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή τους και χρησιμοποίησαν τους φωτογραφικούς φακούς τους για να καταγράψουν τον κόσμο της βαρβαρότητας και της βίας που συνδέθηκε με τις πρώτες ελεύθερες εκλογές της Νοτίου Αφρικής στη μετά απαρτχάιντ εποχή στις αρχές της δεκαετίας του '90. Σ’αυτή την έντονη πολιτική περίοδο έβγαλαν τις καλύτερες φωτογραφίες της καριέρας τους (οι 2 μάλιστα κέρδισαν και Pulitzer), αλλά το προσωπικό τους κόστος ήταν βαρύ.



Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο των Marinovich και Silva και διερευνά τη συγκίνηση, τον κίνδυνο και τα ηθικά ερωτήματα που συνδέονται με την αποκάλυψη της αλήθειας. Πρωταγωνιστούν οι Ryan Phillippe, Malin Akerman και Taylor Kitsch.

Πρεμιέρα: 22 Απριλίου 2011 (Αμερική)