Movie Trailers Room: In A Better World, Meek's Cutoff & La herencia Valdemar II



Ο Anton είναι ένας γιατρός που μοιράζει το χρόνο του μεταξύ της κατοικίας του, που βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή πόλη της Δανίας και της δουλειάς του, σε ένα αφρικανικό στρατόπεδο προσφύγων. Με τη σύζυγό του, Marianne, με την οποία έχουν δύο γιους, βρίσκονται σε διάσταση και παλεύουν με τη πιθανότητα του διαζυγίου. Σε αυτούς τους δύο τόσο διαφορετικούς κόσμους λοιπόν, ο Anton και η οικογένειά του θα έρθουν αντιμέτωποι με διάφορα προβλήματα που θα τους οδηγήσουν σε δύσκολες επιλογές ανάμεσα στην εκδίκηση και στην συγχώρεση.



Η ταινία που μας έκλεψε το oscar μας...!!!

Πρεμιέρα: 24 Μαρτίου 2011 (Ελλάδα - για λιθοβολισμό:p)



Βρισκόμαστε στο έτος 1845, οι πρώτες μέρες του Oregon Trail... και τρεις οικογένειες προσλαμβάνουν τον βουνίσιο Stephen Meek για να τους καθοδηγήσει πάνω από τα όρη Cascade. Υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει ένα σύντομο δρόμο, ο Meek θα τους οδηγήσει σε ένα άγνωστο μονοπάτι που διασχίζει όλη την έρημο, αλλά τελικά θα χαθούν μέσα στο στεγνό κι ερημωμένο τοπίο. Κατά τη διάρκεια των ημερών που θα ακολουθήσουν, οι μετανάστες πρέπει να αντιμετωπίσουν την πείνα, την δίψα και την προσωπική τους έλλειψη πίστης στα ένστικτα επιβίωσής τους. Όταν ένας περιπλανώμενος ινδιάνος διασχίζει την πορεία τους, οι μετανάστες διχάζονται ανάμεσα στην εμπιστοσύνη τους σε έναν οδηγό ο οποίος έχει αποδειχθεί αναξιόπιστος και σε έναν άνθρωπο τον οποίο θεωρούσαν πάντα ως τον φυσικό εχθρό τους.



Πρεμιέρα: 15 Απριλίου 2011 (Αγγλία)



Πρόκειται για sequel μιας ταινίας που δεν έχω δει (και δεν σκοπεύω να δω), δεν ξέρω ακριβώς την υπόθεση και να σας πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει κιόλας! Ξέρω μόνο πως δανείστηκαν αρκετά στοιχεία από ιστορίες του Lovecraft και ο μοναδικός λόγος που σας το παρουσιάζω είναι ο Cthulhu φυσικά...!!! :p



Πρεμιέρα: Έκανε ήδη πρεμιέρα στις 28 Ιανουαρίου 2011 (στην Ισπανία φυσικά).