Simpsons: Old vs New Opening Credits Comparison + Banksy's Intro!!!



Σήμερα, τελείως τυχαία, έπεσα πάνω σε ένα ωραίο βιντεάκι που συγκρίνει την παλιά-κλασική εναρκτήρια σκηνή της θρυλικής σειράς με την αντίστοιχη νέα HD widescreen σκηνή:



Αυτό ήταν η αφορμή να ξαναδώ την αριστουργηματική εκδοχή του Banksy, την οποία δεν είχα αναρτήσει με τη σιγουριά πως το παλιοFox θα ζητήσει την απαγόρευση του βίντεο από το YouTube... Κάτι που προφανώς δεν έκανε!!! (μάλλον έχει τα πνευματικά δικαιώματα ο ίδιος ο καλλιτέχνης) Έστω και καθυστερημένα λοιπόν (κάλιο αργά παρά αργότερα δεν λένε; :p) και με την ελπίδα πως κάπου υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν έχει δει τη σκηνή (αν και απίθανο, αλλά μπορεί να ήταν σε καμιά σπηλιά κρυμμένος:p)... σας παρουσιάζω τους πιο υπερτέλειους τίτλους αρχής των Simpsons:



Τώρα που το σκέφτομαι οι μεταλλωρύχοι της Χιλής πρέπει να ήταν εγκλωβισμένοι εκείνο το διάστημα (μιλάμε για πριν 1,5 μήνα που προβλήθηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο)... Για τους μεταλλωρύχους λοιπόν!!! :p

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τον Banksy, εδώ κι εδώ θα δείτε μερικά από τα έργα του... Επίσης υπάρχει κι ένα ντοκιμαντέρ για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη - trailer του οποίου είχα βάλει εδώ (το 5ο) - που είναι ένα από τα 15 επιλεχθέντα ντοκιμαντέρ από τα οποία θα προκύψει η αντίστοιχη 5άδα για τα φετινά oscars... Αυτά!!!



έκτακτη είδηση: Έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι!!! :/ (ευτυχώς που δεν έχω ειδησεογραφικό βλογκ:p)