Movie Trailers Room 12: "Scream 4" + "Unknown" + "The Rite"



Στο Scream 4, η Sidney (Neve Campbell) είναι συγγραφέας και κάνει μια μικρή περιοδεία για να διαφημίσει το βιβλίο αυτοβοήθειας που έγραψε. Τελευταίος σταθμός της περιοδείας της είναι η γενέτειρα της, το Woodsboro. Εκεί θα επανασυνδεθεί με τον σερίφη Dewey (David Arquette) και τη σύζυγός του, Gale (Courteney Cox Arquette), καθώς επίσης και με την ξαδέλφη της, Jill (Emma Roberts) και τη θεία της, Kate (Mary McDonnell). Δυστυχώς όμως η επιστροφή της Sidney υποκινεί την επανεμφάνιση του Ghostface και βάζει τους φίλους της Jill σε μεγάλο κίνδυνο.



Για να πω την αλήθεια δεν είμαι και fan, αλλά σίγουρα θα το δω...

Πρεμιέρα: 15 Απριλίου 2011 (Αμερική)



Ο Δρ. Martin Harris (Liam Neeson) ξυπνά μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Βερολίνο για να ανακαλύψει ότι η σύζυγός του ξαφνικά δεν τον αναγνωρίζει και πως ένα άλλο άτομο έχει πάρει την ταυτότητά του. Οι τοπικές αστυνομικές αρχές τον αγνοούν λόγω δυσπιστίας και μυστηριώδεις δολοφόνοι τον κυνηγούν. Με τη βοήθεια μιας αναπάντεχης συμμάχου (Diane Kruger), ο Martin θα βυθιστεί σε ένα θανάσιμο μυστήριο που θα τον αναγκάσει να αμφισβητήσει τα λογικά του, την ταυτότητά του, και το πόσο μακριά είναι πρόθυμος να πάει έτσι ώστε να αποκαλύψει την αλήθεια.



Προσωπικά μου θύμισε Taken, The Fugitive και The Bourne Identity... Καλό φαίνεται με λίγα λόγια...

Πρεμιέρα: 7 Ιανουαρίου 2011 (Αμερική)




Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, το The Rite ακολουθεί με σκεπτικισμό τον φοιτητή Michael Kovak (Colin O'Donoghue), ο οποίος παρακολουθεί απρόθυμα ανωτάτη εξορκιστική σχολή (:p) στο Βατικανό. Ενώ λοιπόν βρίσκεται στη Ρώμη, συναντά έναν ανορθόδοξο ιερέα, τον Πατέρα Lucas (Anthony Hopkins), ο οποίος τον εισάγει στην πιο σκοτεινή πλευρά της πίστης του:



Σκηνοθετημένο από τον Mikael Hafstroem (1408), το The Rite είναι ένα υπερφυσικό θρίλερ που αποκαλύπτει ότι ο διάβολος βρίσκεται ακόμα και σε ένα από τα πιο "ιερά" μέρη της Γης.

Πρεμιέρα: 28 Ιανουαρίου 2011 (Αμερική)