Lars Von Trier's Melancholia - Press Conference in Sweden



Στις 26 Ιουλίου (ή χθες αν προτιμάτε:p) ολόκληρο-σχεδόν-το cast της ταινίας και ο Trier έδωσαν συνέντευξη τύπου στη Σουηδία και μίλησαν για την Μελαγχολία τους... Ορίστε και μερικές φρέσκες φωτογραφίες (ακόμα σπαρταράνε και μυρίζουν θάλασσα!!!):



Στην πρώτη φωτογραφία η Gainsbourg βαριέται τη ζωή της ενώ η Dunst ανεμίζει τα μαλλιά της και στη δεύτερη ο Jack Bauer είναι προβληματισμένος και φυσικά όλοι τον ακούνε με προσοχή (καλά, σχεδόν όλοι-ο Trier είναι έτοιμος να κοιμηθεί)...



Ο John Hurt ξύνει το κεφάλι του ενώ ακούει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων... και στην άλλη φωτογραφία ο Jack άρχισε να βαριέται...



Στην αριστερή φωτογραφία ο Jack Bauer είναι χαρούμενος (ναι κι όμως!!!), ο Trier στη μέση κάπου κοιτάζει... και η Kirsten Dunst απλά είναι πιο όμορφη από ποτέ!!! Στη δεξιά φωτογραφία ο Trier έχει φαγούρα στο αφτί του (ξύλο θα φάει:/) και το ξύνει (πολύ ξύσιμο έπεσε!), ο Jack είναι ακόμα χαρούμενος, η Dunst συνεχίζει να ομορφαίνει το σύμπαν (γνωστό και άγνωστο) και ο Stellan Skarsgård κάθεται λες και βρίσκεται σε καμιά εκκλησία!!!



Εδώ έχουμε απαρτία και τα φλας πήραν φωτιά... Trier, Jack Bauer, Brady Corbet (με καπέλο, γυαλιά και σανδάλια!!! Η σύμπτωση πάντως είναι πως είχε παίξει και στην 5η σεζόν της υπερσειράς), Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling, Jesper Christensen (ελπίζω να είναι αυτός δηλαδή...:p), John Hurt, Kirsten Dunst, Udo Kier (με το μονίμως φρικαρισμένο βλέμμα του) και Charlotte Gainsbourg (μα πόσο άπειρα μπορεί να βαριόταν;!;!;).



Ο Jack Bauer είναι περήφανος που συμμετέχει στη νέα ταινία του Trier (ο οποίος κάποιον έχει βάλει στο μάτι...), η Dunst είναι η Dunst (ο.0) και η Gainsbourg φαντάζεται πως βρίσκεται σε κάποιο λιβάδι με πεταλούδες και προσπαθεί να κρύψει τη χαρά της... Στην τελευταία φωτογραφία όλοι είναι χαμογελαστοί (περίπου όλοι-ο Trier δεν ξέρει πως να χαμογελάσει) αλλά η Gainsbourg βρίσκεται ακόμα στο λιβάδι της και κυνηγά πεταλούδες!!!

Δείτε και τα βίντεο κι ότι καταλάβατε... καταλάβατε:



Πάντως ο Trier ξέρει να διαφημίζει τις ταινίες του (:p):



UPDATE 30/7/2010:

Στο "psychological disaster movie" του Trier η Kirsten Dunst παντρεύεται τον Alexander Skarsgård, αλλά για κάποιο λόγο ο γάμος τους δεν θα έχει αίσιο τέλος. Η Charlotte Gainsbourg υποδύεται την αδερφή της Dunst και ο John Hurt τον πατέρα τους... Ο Stellan Skarsgård έχει το ρόλο ή του πατέρα ή του κουμπάρου του χαρακτήρα που υποδύεται ο πραγματικός του γιος, Alexander... και ο Kiefer Sutherland, που είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας, είπε τα εξής για τον αινιγματικό ρόλο του (τα αφήνω αμετάφραστα): "my character represents what is right, while Kirsten Dunst represents what is left. There is an important balance in the film" (δεν ξέρω αν το είπε ακριβώς έτσι-προήλθε από googlομετάφραση ενός δανέζικου άρθρου)!!! Επίσης είπε ότι του αρέσει που ο Trier κινηματογραφεί αμέσως τις σκηνές, χωρίς πρόβες (αυτό το λέει και στο δεύτερο βίντεο αν θυμάμαι καλά)... Η Dunst πρόσθεσε πως υπάρχει ποίηση στον τρόπο που ο Trier βασανίζει τις γυναίκες στις ταινίες του (πάλι από την ίδια μετάφραση είναι και αυτό...) και ο σκηνοθέτης σχολίασε πως η ταινία "looks like shit" (αυτό σίγουρα το είπε έτσι-βλ. βίντεο) και λίγο αργότερα πρόσθεσε: "No, I hope not. But it is certainly a little uglier than the previous one" (τελικά δείχνει να έχει χιούμορ και τον είχαμε παρεξηγήσει οι περισσότεροι! Ελπίζω μόνο να μην είναι κρίση ειλικρίνειας :p)

Περισσότερα στο /Film.

ΥΓ: Είναι τυχαίο που ολόκληρος Trier επέλεξε τον Sutherland για πρωταγωνιστή της νέας του ταινίας;!;!; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. Β)