HBO's You Don't Know Jack - Trailer


Σήμερα θα προβληθεί από το HBO η τηλεταινία You Don't Know Jack με πρωταγωνιστή τον Al Pacino και συμπρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων και τους John Goodman και Susan Sarandon.

Πρόκειται για βιογραφικό δράμα που εξιστορεί τη δράση του γιατρού Jack Kevorkian που έγινε παγκοσμίως γνωστός ως "Δόκτωρ Θάνατος". Ο Kevorkian είναι υπέρμαχος του δικαιώματος στην ευθανασία σε ανθρώπους που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο θανάσιμων ή ανίατων ασθενειών και από το 1989 μέχρι το 1999, βοήθησε πάνω από 130 ασθενείς του να θέσουν τέρμα στη ζωή τους. Το 1999 καταδικάστηκε για φόνο β' βαθμού και παρέμεινε έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα των Η.Π.Α. μέχρι το 2007 που αποφυλακίστηκε υπό περιοριστικούς όρους.

Η Sarandon υποδύεται μία υπέρμαχο του δικαιώματος στην ευθανασία που υποστήριζε τον Kevorkian και ο Goodman υποδύεται τον φίλο του. Η τηλεταινία, στη δημιουργία της οποίας βοήθησε και ο ίδιος ο γιατρός ως σύμβουλος, θα μας παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που παρουσίαζαν τα Μ.Μ.Ε. εξ ου και ο τίτλος "You Don't Know Jack". Πάντως όσοι παρευρέθηκαν στην ειδική πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, κάνουν λόγο για την καλύτερη ερμηνεία του Pacino για την τελευταία δεκαετία.


Αν δεν ήταν τηλεταινία θα ήταν φαβορί για τα oscars του 2011, αλλά τώρα θα σαρώσει στα ΕΜΜΥ.