Dexter - So Far, So... Not So Good Final Season


Είμαστε στην τελευταία σεζόν... ωραία; Ωραία (τέλεια - επιτέλους - καιρός ήταν)... Ξεκίνησε απλώς καλά... και τώρα, έχουμε δει τα 2/3 της σεζόν και τρώμε στη μάπα τη Χάνα (της οποίας ο άντρας "εξαφανίστηκε" και κανείς δεν αναρωτιέται - λογικό), τον Ζακ (πάλι καλά) και... παπάρια μ@ντολες ξέρω γω... Έμειναν μόλις άλλα 4 επεισόδια (και 1 μήνας πριν το οριστικό φινάλε) και καθόμαστε κι ακούμε τραγελαφικούς διαλόγους σαν κι αυτόν: "(Χάνα) Έχεις όλα αυτά τα έξυπνα ρητά στο μυαλό σου, έτσι; (Δέχτερ) Ναι, σκέφτομαι πολύ!" (#BestComedyEver)... Είναι πανέξυπνος ο ατιμούτσικος με λίγα λόγια μωρέ (φαντάζομαι απ΄την πολλή φαιά ουσία που καταναλώνει, της είπε να μείνει στο Μαϊάμι - άλλωστε δεν υπάρχει περίπτωση να την αναγνωρίσει ποτέ κανείς)...

Απεικόνιση της ποιητικής συλλογής "Το Αόρατο Μετέωρο Βλέμμα Ενός Μσκάρ'"... *μμμμμμμμμμμμ*
Τίποτα δεν θυμίζει τελευταία σεζόν (όπως πολύ σωστά παρατήρησε και το @vulture). Μηδέν ενδιαφέρον (για αγωνία και γαμάτα σκηνικά ούτε λόγος φυσικά)... Προφανώς κανείς δεν ενημέρωσε τους σεναριογράφους πως αυτή είναι η τελευταία σεζόν... δεν εξηγείται διαφορετικά (όπως και το ότι κάθε χρόνο οι ψυχοπαθείς όλου του κόσμου συναντιούνται στο Μαϊάμι για το ετήσιο Killer-Con International)... Νταξ, στο τελευταίο επεισόδιο θα πεθάνει ο/η *SPOILER*, αλλά τι να το κάνω αν τα προηγούμενα επεισόδια είναι μία απ΄τα ίδια χωρίς ίχνος αγωνίας; (#FinalFailSeason) Όχι τίποτ'άλλο, αλλά κρίμα που η 7 σεζόν ήταν καλή (μετά από 2 epic fail σεζόν είπαν να μας δώσουν μια πραγματικά καλή για το ξεκάρφωμα)... είχε και γαμάτο φινάλε και με έκανε να ελπίζω για κάτι καλύτερο... Αλλά για Dexter μιλάμε... πως θα μπορούσε να μας δώσει κάτι καλύτερο απ'αυτό; Τελοσπάντωνε... άλλα 4 έμειναν... υπομονή...!!!


Υ.Γ. σταδιάλο... δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη σειρά πριν το φινάλε, αλλά με νευρίασε το επεισόδιο (μ'αρέσει που είχε και τον τίτλο 'Are We There Yet?') και δεν είδα ακόμα την τελευταία επεισοδιάρα της BreakingBadάρας (είπα να μη κάνω το λάθος που έκανα την προηγούμενη βδομάδα... αλλά όπως αποδείχτηκε, κι αυτό λάθος ήταν - καλύτερα πρώτα Breaking Bad τελικά)...!!!